-1.1 C
Ljubljana
ponedeljek, 6 februarja, 2023

Petrol v večjih mestih po Sloveniji odpira mestne prodajne točke

Petrol bo predvidoma do konca maja v več slovenskih mestih – Ljubljana, Kranj, Celje, Maribor – odprl nove mestne prodajne točke. S tem se želijo v družbi, ki se je doslej osredotočala na bencinske servise, pozicionirati tudi v središča mest.

Na Petrolovih prodajnih mestih v mestnih središčih bo mogoče kupiti običajne trgovske artikle, ki jih tudi sicer stranke lahko kupijo na bencinskih servisih, omogočeno bo tudi plačevanje položnic, kot tudi poštne storitve, športna loterija ter nakup loterijskih listkov in vstopnic za koncerte in ostale dogodke. V trgovinah bo tudi kotiček s konceptom sveže pripravljene prehrane Fresh.

“Ideja je, da se Petrol pozicionira ne samo v obliki bencinskih servisov, temveč tudi v središča mest, kjer je tempo življenja hiter, s tem pa postaja vse pomembnejša mobilnost. Predvidoma bo na vsakem od prodajnih mest zaposlenih 10 ljudi,” so pojasnili.

Petrol je sicer lani s prodajo trgovskega blaga ustvaril 538,3 milijona evrov prihodkov, ta del pa je predstavljal 19 odstotkov EBITDA.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine