4 C
Ljubljana
sreda, 21 aprila, 2021

Pet let portala Nova24TV: “Medij, kakršnega je Slovenija nujno potrebovala!”

Ob peti obletnici portala Nova24TV so se v posebni oddaji z Borisom Tomašičem, tokrat ne v Kdo vam laže?, zbrali sedanji odgovorni urednik Marko Puš in nekdanji odgovorni uredniki od Borisa Tomašiča, sedanjega poslanca Jureta Ferjana, pa vse do Jožeta Biščaka, današnjega glavnega urednika Demokracije. Spregovorili so o svojih izkušnjah, problemih in o tem, kako sami vidijo vlogo portala Nova24TV v slovenskem medijskem prostoru.

 

Portal Nova24TV praznuje peto obletnico obstoja in ob tej priložnosti je Boris Tomašič v posebno oddajo povabil nekdanje glavne urednike in sedanjega glavnega urednika, Marka Puša. V studiu sta se jima pridružila še Jože Biščak in Jure Ferjan. Uroš Urbanija in Miro Petek sta se opravičila zaradi odsotnosti.

Jure Ferjan, ki je danes poslanec, je spregovoril o težkih začetkih, o percepciji portala tedaj in percepciji portala danes. Izpostavil je, da je portal eden najpomembnejših slovenskih medijev, ki ga vsak obveščeni državljan in politik morata spremljati, če želita dobiti celotno medijsko sliko – in tudi ga. Mnogi sicer rečejo, da ga ne berejo, potem pa skozi pogovor vidimo, da ga.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine