7.5 C
Ljubljana
nedelja, 24 oktobra, 2021

Odzivi na twitterju na včerajšnje proteste: “Hvala Fajonova, Šarec, Mesec in Bratuškova, da izgleda moje glavno mesto kot vojna cona. Zmešalo se vam je na levici, zmešalo!!”

Na sinočnjih protestih ni manjkalo nasilja. Nekaj policistov je, po besedah ministra Aleša Hojsa, huje ranjenih in so jih morali odpeljati v UKC Ljubljana. Na protestih ni manjkalo pirotehnike in granitnih kock, protestniki pa so se znesli tudi na konji. Med posnetki s protestov je bilo mogoče opaziti “heroja” Ivana Galeta in nasilno Antifo. Iz vrst Stranke Alenke Bratušek ob vsem tem celo pravijo, da je omenjen napad zrežiral kar Hojs sam!? S strani levice je možno zaznati precej medle odzive oziroma celo ignoriranje sinočnjega dogajanja, eden redkih, ki je proteste obsodil, pa je bil po besedah Hojsa le ljubljanski župan Zoran Janković.

 

Medtem ko eni garajo in izgorevajo na delovnem mestu, da zmorejo poskrbeti za zdravje in življenja sodržavljanov ter zbolevajo in ogrožajo lastne družine zato, da rešujejo druge, so se nasilni protestniki, ki imajo polne hladilnike in tople domove, zbrali v središču Ljubljane. Kljubovali naj bi trenutni vladi, napadali novinarje, policiste in celo konje. Po družabnih omrežjih kroži mnenje, da bi morali protestniki raje delati, ne da ljudje plačujejo za njihove izpade, na račun obolelih.

Predsednica stranke Socialnih demokratov in prvotna spodbujevalka protestov Tanja Fajon je dejanja protestnikov “uspela” obsoditi šele ob osmih zvečer. Zapomnite si volivci! Vedno ažurna in hitrih čivkov Fajonova je uspela po treh urah komentirati huliganski napad na policiste v centru Ljubljane! Ni ogorčena, ni čivknila “Dosti je.” Samo en medel čivk o nasilju v družbi. Kar ste sejali sedaj žanjete in ste odgovorni,” je zapisal eden izmed uporabnikov Twitterja.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine