9.9 C
Ljubljana
četrtek, 15 aprila, 2021

Odličen študij po zelo dostopni šolnini!

Fakulteta za poslovne vede vabi k vpisu za študijsko leto 2018/19 s kvalitetnim, prenovljenim programom univerzitetnega in magistrskega študija, ugledom obstoječih in novih predavateljev ter novimi, sodobno opremljenimi prostori.

Privabiti želi resne in odgovorne študente, ki vedo, kaj hočejo, in so v pridobitev novih znanj pripravljeni vložiti svoj čas in energijo. Hkrati velja poudariti, da so zneski šolnin na Fakulteti za poslovne vede bistveno nižji od zneskov konkurenčnih fakultet, s čimer FPV odpira svoja vrata širšemu krogu mladih.

Foto: Fakulteta za poslovne vede

K izbiri študijskih programov na Fakulteti za poslovne vede pritegnejo tudi njihove odlike, predvsem sodobnost učnih vsebin, uporabnost znanj v praksi, etičnost v delovanju in zaposljivost diplomantov. Največja prednost je zagotovo delo v majhnih skupinah ter oseben odnos s študenti. Tak način dela omogoča individualen pristop in večji ter hitrejši napredek posameznika. Študent ima tako možnost pridobiti specifično znanje, ki ga zanima s področij ekonomije, menedžmenta oziroma poslovnih ved, ki ga bo lahko aktivno uporabil tudi v praksi. Prenos kakovostnih znanj omogočajo profesorji z dolgoletnimi izkušnjami tako v Sloveniji kot v svetu ter aktivno sodelovanje z uglednimi mednarodnimi fakultetami.

Če so vas navedeni razlogi prepričali, vabljeni k vpisu.

Vse informacije v zvezi s študijem najdete na tej povezavi: www.fpv.si

Zadnje novice

Sorodne vsebine