12.5 C
Ljubljana
sreda, 29 marca, 2023

Odlazkovi pisuni vdrli v dom filozofinje Nine Krajnik in nadlegovali bolnega tasta

Piše: Tanja Brkić

“Uradni list globoke države Reporter se je po navodilu privatizerjev lotil še enega poskusa medijskega umora. Za to so dobro izvežbani. Za resnico, ki je bila izrečena v oddaji Intervju dr. Jožeta Možine, se je bilo treba po pričakovanju maščevati,” je v svojem odgovoru na Reporterjev članek o dr. Nini Krajnik zapisal njen partner in župan občine Moravče, dr. Milan Balažic. Reporter se je namreč po njenem nastopu v TV-oddaji Intervju, kjer jo je gostil voditelj dr. Jože Možina, podlo lotil Krajnikove, ki je v oddaji naglas razkrila marsikaj, s tem pa “dreznila” v osje gnezdo. Proti njej in partnerju so, da bi ju kar se da diskreditirali, uprizorili tako imenovani “umor osebnosti” (character assassination).

Po tem, ko je dr. Nina Krajnik kot gostja v oddaji z dr. Jožetom Možino naglas spregovorila o globoki državi in liniji njenih nosilcev, pri čemer je do skrajnosti razgalila levico, ki je privatizirala visoko šolstvo ter akademsko sfero, direktno pa izpostavila tudi glavne uzurpatorje – Gregorja GolobičaSlavoja Žižka in Mladena Dolarja, je s tem več kot očitno dreznila v “osje gnezdo”, saj si je že naslednji dan na glavo nakopala agente globoke države – kot se je izkazalo, so bili tja poslani s strani smetarskega tajkuna Martina Odlazka, z željo po maščevanju s tako imenovanim “umorom osebnosti” nje in njenega partnerja, moravškega župana dr. Milana Balažica. Na obtožbe je Balažic tudi odgovoril.

Partner dr. Krajnikove, ki je tudi župan občine Moravče, je zlonamerne obtožbe Reporterja komentiral v pismu, kjer je uvodoma zapisal, da je Reporter revija, ki “je pred leti že izvedla medijski umor” nad njim, tokrat pa je prišla na vrsto tudi njegova partnerka, dr. Nina Krajnik. Pojasnil je, da gre za revijo, ki je slavila “zmago” smetarske mafije in podjetja Termit nad županom, ki si prizadeva za čisto okolje in prepoved zakopavanja nevarnih in strupenih odpadkov, hkrati pa je dodal in opomnil, da sta prav Reporterjeva novinarja tista, ki sta vdrla v zasebnost njunega doma in maltretirala njegovega ostarelega in bolnega očeta. “Rumeni tisk si v tej državi očitno lahko dovoli vse”, je zapisal.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Vir: Nova24TV

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine