30.1 C
Ljubljana
sreda, 17 julija, 2024

Obvestilo: Po šestih letih in pol nova cena revije Demokracija

Piše: C. R.

Drage bralke in bralci revije Demokracija! Cena za izvod revije Demokracija se ni spremenila vse od januarja 2016, izvod je vsa ta leta stal 3,10 evra. Pred tem je bila cena 2,90 evra. Zdaj pa smo zaradi visokih proizvodnih stroškov ceno primorani spremeniti. Za izvod revije od 1. junija tako velja nova cena, in sicer za tiskano revijo 3,60 evra, za E-Demokracijo pa 3,25 evra.

K dvigu cene so nas prisilili višji stroški, povezani z dražjim papirjem, naraščajoča inflacija, višji stroški energije. Vse to je večinoma povezano z zapletenimi razmerami na svetovnih trgih, ki so nastale tudi zaradi napada Ruske federacije na Ukrajino. Naslednje (žalostno) dejstvo pa je, da se z novo vlado oglaševalci bojijo oglaševati v Demokraciji, ker jih je strah sankcij globoke države.

Vse to nas je torej vodilo k popravi cene. Upamo, da vas, zvesti bralci in bralke, to ne bo odvrnilo od nakupa naše revije. Ustvarjalci pa se ob tem zavezujemo, da bomo še naprej delali dobro in vas ne bomo razočarali. Naročnine za četrtletje, pol leta in celo leto so razvidne s cenika, ki ga objavljamo posebej. Za razumevanje se vam prav lepo zahvaljujemo.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine