12.1 C
Ljubljana
ponedeljek, 26 septembra, 2022

Obuboženi Dnevnikov pisun Karba s podlimi prijemi poskuša osvojiti županski stolčke občine Ljutomer!

Dejan Karba ima kot samostojni podjetnik od 7. novembra blokiran tekoči račun. Letos že četrtič. Gre torej za poslovno povsem nesposobnega podjetnika, ki je v finančnih težavah, na bančnem računu pa mu v času volilne kampanje poteka rubež sredstev.

V drugem krogu se bosta za županski stolček v Ljutomeru potegovala aktualna županja mag. Olga Karba in nekdanji novinar Dela Dejan Karba.

Pred prvim krogom je Dejan Karba nastopil z agresivnim pristopom, brez projektov za prihodnost, ampak predvsem z blatenjem aktualne oblasti (predvsem preko FB), pri čemer mu je pomagalo tudi Javno podjetje Prlekija, ki je v lasti osmih občin na desnem bregu reke Mure. Torej tudi Občine Ljutomer. Javno podjetje Prlekija je namreč na več kot 4.000 naslovov v ljutomerski občini minuli petek (dva dneva pred volitvami) posredovalo dopis, s katerim je zavajanje glede nesprejetih bistveno višjih cen vode, zlilo na sedanje vodstvo Občine Ljutomer in županjo Olgo Karba.

Po mnenju večine je prav ta dopis pripomogel, da aktualna županja že v prvem krogu ni dobila potrebne večine in tretjega mandata. Dejan Karba se tako poslužuje potez, ki so bile v preteklosti značilne tudi za njegovo pisanje za ljubljansko Delo, ko je s številnimi nepreverjenimi informacijami zavajal javnost (Patria, Rode, zgodba o smrti Janševega otroka….).

 

Celoten članek je dostopen tu.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine