22.8 C
Ljubljana
nedelja, 9 maja, 2021

Objavljamo seznam mariborskih mestnih svetnikov, ki so glasovali za podražitve v štajerski prestolnici!

Potem ko so mestni svetniki potrdili podražitve komunalnih in ostalih storitev v Mariboru, je završalo med ljudmi.

V Mariboru se ne da več živeti, zatrjujejo mnogi, ki imajo komaj za preživetje, medtem ko Arsenovič draži življenje. Zadnja podražitev pa je le še pika na i slabemu gospodarjenju v Mestni občini Maribor, vse gre na pleča Mariborčanov!

Po izračunih mariborske občine se košarica cen komunalnih storitev za stanovalce v individualnih hišah draži za 4,54 evra, za stanovalce v blokih pa za okrog sedem evrov. Položnice Mariborskega vodovoda bodo tako v povprečju mesečno dražje za 1,08 evra, Nigrada za 46 centov, Snage od enega do okrog štirih evrov, Marproma za 20 centov (ena vožnja kupljena v predprodaji) in najemnine enojnega groba za 2,61 evra letno. Arogantni župan pa odgovarja: “To so le tri kavice na mesec!”

ZA PODRAŽITEV SO GLASOVALI:

Aljaž BRATINA, Tatjana FRANGEŽ, Barbara GLA VIČ, Tjaša GOJKOVIČ, Jasmina GRANDUČ, Darko HERGAMAS, Alenka ISKRA, Igor JURIŠIČ, Metka KOLER, Jelka KOLMANIČ , Tina KOMOČAR, Helena KUJUNDŽIC LUKAČEK, Tamara KURNIK, Vid LEŠNIK, Matic MATJAŠIČ, Samo Peter MEDVED, Katarina MEJAL, Bernard MEMON , Željko MILOVANOVIČ, Damir OREHOVEC, Matej PAVLIČ, Melita PETELIN, Branislav RAJ/C, Miha RECEK, Gregor REICHENBERG, Josip ROTAR, Zvonko ZINRAJH, Matej ŽMAVC.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine