6.4 C
Ljubljana
nedelja, 18 aprila, 2021

NSi bo podprla kandidaturo Anžeta Logarja za župana Ljubljane

NSi bo svojo podporo za mesto ljubljanskega župana namenila kandidatu SDS, poslancu in dolgoletnemu ljubljanskemu svetniku Anžetu Logarju. Kot so danes sporočili iz stranke, želijo s tem “že od začetka prispevati, da Ljubljana po mnogih letih spet dobi dostojnega župana”. Stranka bo sicer nastopila s svojo listo za ljubljanski mestni svet.

Kot so še zapisali v sporočilu za javnost, se zavedajo konkurenčnosti med strankama, ki kljub njuni programski bližini ostaja, in poudarili, da bodo njihovi kandidati za svetnike mestnega sveta in četrtne svete lahko v veliko pomoč novemu županu.

Kot dokaz za to so navedli, da so tudi trenutni ljubljanski svetniki NSi med drugim s kakovostnimi predlogi poskušali izboljšati položaj Ljubljančanov. Pri tem so v NSi trenutnega župana Zorana Jankovića in njegovo listo označili za arogantno. “Vedno smo opozarjali tudi na slovensko identiteto, ki je v Ljubljani zaradi malomeščanskih politik in nekritičnega multikulturalizma še posebej ogrožena,” so še zapisali.

Zadnje novice

Sorodne vsebine