9.1 C
Ljubljana
nedelja, 11 aprila, 2021

Novoizvoljenemu poslancu Levice Boštjanu Koražiji so všeč poraščeni in močnejši moški

Znano je, da je poslanka skrajne Levice Nataša Sukič homoseksualno usmerjena, kar je tudi javno razglasila. Ni pa edina v Levici istospolno usmerjena. To je tudi novoizvoljeni poslanec Boštjan Koražija, ki svoje spolne usmerjenosti niti ne skriva, kar je razvidno tudi iz njegovih objav na družabnem omrežju Facebook. V članku razkrivamo, kaj v homoseksualni skupnosti pomeni beseda “medved”.

Nataša Sukič očitno ni edina pripadnica homoseksualne skupnosti v skrajni Levici. Poslanec Boštjan Koražija že dalj časa vzbuja pozornost zaradi svojega nenavadnega sloga oblačenja – prepoznaven je po hlačah z naramnicami in kratko majico -, zdaj pa je postalo znano tudi to, da so na javnem profilu omenjenega poslanca bizarne objave, ki nakazujejo njegov status ter osebni okus. Pred poslansko funkcijo je Koražija 20 let opravljal dejavnost knjižničarja v Knjižnici Ivana Potrča Ptuj.

Objavil je namreč svojo fotografijo, na kateri se šopiri in se več kot očitno trudi izgledati čim bolj zapeljivo, ob fotografiji pa pomenljivo piše, da je “haloški medved” ter da se nahaja na Ptuju, poln upanja! Po krajšem pregledu komentarjev pa smo prav tako odkrili, da ima med Facebook-prijatelji številne oboževalce s podobnim zunanjim videzom in slogom.

 

Celoten članek je dostopen tu.

Zadnje novice

Sorodne vsebine