16.6 C
Ljubljana
četrtek, 13 maja, 2021

Nova blondinka v Šarčevem kabinetu Nika Poglajen napoveduje propad EU in si želi novo Jugoslavijo!

Požareport: Gospodična Nika Poglajen je širši javnosti praktično neznana oseba, čeprav je enkrat, na listi Zavezništva ali Stranke Alenke Bratušek, že kandidirala za poslanko, kot “dolgoletna” uslužbenka državnega zbora pa je zamenjala že skoraj toliko političnih strank kot razvpiti Jani Möderndorfer: sicer privlačna plavolaska je delala za Zares, Virantovo Državljansko listo, potem, kot že rečeno, za – Bratuškovo, zdaj pa je kakor DeSUS.

Na družabnih omrežjih je zagreta pripadnica navijačic Zorana Jankovića in posledično trde tranzicijske levice, ja, seveda, tudi rdeče zvezde, in je vseskozi zvesta krogu Gregorja Golobiča. Sodi sicer me tiste kadre, ki so Golobiča praviloma videli ali slišali v živo le enkrat ali dvakrat v življenju (Gregor Golobič je namreč znan tudi po tem, da neposredno kontaktira z majhnim številom ljudi), Nika Poglajen sicer verjetno večkrat, saj bila zaposlena v poslanski skupine stranke Zares, kamor je prihajal Golobič, kot predsednik Zaresa in minister Pahorjeve vlade, toda uživajo, ko delajo zanj.

No, in ta Nika Poglajen se je te dni zaposlila v samem centru vlade, kabinetu predsednika vlade Marjana Šarca, kot svetovalka pa bo odgovorna za zvezo med Šarčevim kabinetom in državnim zborom. Več lahko preberete tukaj!

No, naš vir pa nam je zaupal, da je Poglajnova pogosto gostja savn, kjer pa veselo in glasno razlaga, da bo z Evropsko unijo kmalu konec. Po njeno nas EU samo izkorišča, zato bi bilo dobro, da čim prej propade. Hkrati pa naj bi bilo za Slovenijo najbolje, da jo čim prej zapusti, saj gre za »razpadajočo« povezavo. Prihodnost Slovenije vidi v novi Jugoslaviji…

Ja, jabolko ne pade daleč od drevesa. Spomnimo. Nika Poglajen je hčerka razvpitega, sedaj že upokojenega režimskega novinarja Jožeta Poglajna, ki je bil vedno na Kučanovi liniji …

Zadnje novice

Sorodne vsebine