20.7 C
Ljubljana
četrtek, 16 septembra, 2021

Niti levo niti desno, ampak po resnici. Nova24TV začenja z novo programsko shemo

Za gledalce Nova24TV smo prenovili program, da bo še bolj zanimiv in aktualen. Vsako polno uro bodo na sporedu najnovejše novice iz Slovenije in sveta in seveda vremenska napoved. Novost je, da se bomo iz vseh pomembnejših dogodkov javljali v živo. Naše terenske ekipe se bodo javljale v živo takoj, ko se bo kaj zanimivega zgodilo. Ob 19.30 bodo, kot ste že navajeni, večerne novice, v katerih bomo v prispevkih predstavili najpomembnejše dogodke dneva. V studiu jih bomo z analitiki in politiki komentirali.

Za mnenje bomo vprašali tudi strokovnjake iz tujine, ki se bodo v naš studio povezali v živo preko Skypa. Novice bodo vodili že uveljavljeni voditelji Aleksandra Jug, Aleksander Pozvek in Jure Ferjan.

Novice bomo snemali v popolnoma novem studiu. Prenovili smo tudi oddajo Tema dneva, ki bo na sporedu ob 21.05. V njej bomo predstavili ključne politične dogodke dneva, ki jih bodo v studiu komentirali najboljši politični analitiki.

Ob 20.10 ostajajo vsak dan večerne pogovorne oddaje. Ob ponedeljkih bo nova oddaja Dialog, v kateri bo voditelj in urednik Aleksander Rant gostil zanimive goste in odpiral aktualne teme. Prva gostja bo Vera Mejak.

Ob torkih boste lahko spremljali drugo sezono oddaje Drugorazredni, v kateri raziskovalni novinar Luka Svetina razkriva probleme ljudi, ki so se znašli v primežu birokratov in drugorazredne obravnave.

V sredo bo razvpito oddajo Hobotnica zamenjala nova oddaja z istim voditeljem; Borisom Tomašičem. V oddaji Kdo vam laže bomo razkrivali največje medijske prevare in manipulacije ter laži politikov.

Ob četrtkih bo Franci Donko v oddaji Polemika gostil goste in obravnaval teme, ki so na drugih televizijah ali tabu ali pa prepovedane.

Jure Ferjan bo v nekoliko prenovljeni oddaji Objektiv predstavljal ključne politične dogodke minulega tedna in soočal zagovornike in kritike.

Ob petkih zvečer ob 21.05 bo Tinkara Jecl za vas še naprej pripravljala pregled dogajanja v državnem zboru.

Sobota je dan za knjigo. Tudi to jesen vam bosta Metod Berlec in Miro Petek v oddaji Beremo predstavljala najzanimivejše knjige in njihove avtorje.

Nedelja pa je čas za bolj sproščeno oddajo. Marjanca Scheicher bo v Iz oči v oči gostila zanimive goste in jih predstavila drugače, kot pa ste jih vajeni.

Jeseni vas torej na Nova24TV čaka veliko novosti in zanimivih oddaj. Če želite vedeti prvi, glejte Nova24TV!

Uredništvo Nova24TV

Zadnje novice

Sorodne vsebine