2.2 C
Ljubljana
torek, 13 aprila, 2021

Neznanci spet oskrunili pobreško cerkev v Mariboru! Se bodo Šarec, Brglez in Fajonova oglasili?

Pred mesecem dni so neznanci porisali in popisali stene pobreške cerkve v Mariboru. Nocoj so spet oskrunili za katoličane svet kraj.

»Smrt klerofašistom,« je napis, ki se je pojavil na župnijski cerkvi sv. Marije matere Cerkve. Ni prvič. »Ni še minil mesec dni, ko se je nocoj na prebeljenem mestu pobreške cerkve v Mariboru ponovno v imenu “svobode govora” pojavil napis,« je na družbenem omrežju Twitter zapisal Sebastijan Valentan.

Spomnimo. Ko neznanci uničujejo zasebno lastnino ali kršijo zasebno posest Islamske skupnosti ali LGBT skupnosti, se oglasi cel levičarski oblastni vrh in razglasi, da je to bilo delo homofobov ali islamofobov. Ko se oskruni katoliška cerkev, so tiho. Tako bo najbrž tudi tokrat, čeprav nas dogajanje po Evropi uči naslednje: tudi v Franciji se je vse začelo s takimi »nedolžnimi« napisi, danes pa po domovini galskega petelina gorijo cerkve.

In še nekaj. Izraz »klerofašizem«, ki ga pogosto uporablja levičarski aktivist Domen Savić, nima vsebine, sam pojem kot skovanka je izmišljen. Uporaba služi kulturnemu boju kulturnih marksistov.

(Slika: Twitter)

Zadnje novice

Sorodne vsebine