11.3 C
Ljubljana
ponedeljek, 12 aprila, 2021

Neverjetna predrznost ministra za infrastrukturo v odstopu! Pred volitvami se hoče javno vpisati med grosupeljske gasilce!

V uredništvo smo dobili dopis prostovoljnega gasilca, ki je dobil vabilo na sejo upravnega odbora Gasilske zveze Grosuplje. Na njegovo presenečenje je bilo v vabilu navedena precej »zanimiva« točka dnevnega reda in sicer vpis ministra za infrastrukturo v odstopu Petra Gašperšiča v Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje.

Kot meni pisec pisma, ta poteza manj kot dva tedna pred volitvami pomeni zlorabo gasilcev v predvolilne namene, saj želi minister sedaj že padle Cerarjeve vlade izkoristiti svoj položaj in se promovirati pred gasilci. Po njegovem mnenju je za to zlorabo odgovoren predsednik zveze Andrej Bahovec, ki naj bi bil na položaju že 25 let in naj bi zvezo vodil avtoritarno. Kot trdi naš vir, je bil nekdaj član SLS, sedaj pa je član SMC.

 Naš sogovornik dodaja, da je višek zlorabe, da se želi za predvolilne potrebe med grosupeljske gasilce vpisati minister iz vrst SMC, čeprav je prav Cerarjeva vlada jemala denar gasilcem. Zato je preko pisma pozval kolege gasilce, predvsem pa vodstvene kadre (poveljnike in predsednike prostovoljnih gasilskih društev), da se seje ne udeležijo.

 

C. R.

Zadnje novice

Sorodne vsebine