18.7 C
Ljubljana
torek, 3 avgusta, 2021

(FOTO) NEODGOVORNO! Namesto v hotelski karanteni naj bi šli ženski malo na potep po Velenju! Policija pravi, da gre za “običajne” osebe

Policisti so po pisanju na družbenih omrežjih na trgu v Velenju ujeli dve ženski, ki bi morale biti v karanteni, je bil komentar pod fotografijami na družbenih omrežjih (Facebook in Twitter).

Potem ko se je včeraj ponoči na posebnem humanitarnem letu iz Madrida v Ljubljano vrnilo 42 potnikov, so vse odpeljali na dvotedensko karanteno v hotel Paka v Velenju.

Med njimi je bil tudi košarkarski zvezdnik Zoran Dragić, ki se je najprej razburjal, da mora biti zaprt, kasneje pa je že veselo skakal pred stavbo in se družil z novinarji.

Očitno sta si dve ženski, ki sta prav tako v karanteni, mislili, če je lahko Dragić zunaj, zakaj ne bi bile tudi medve. In sta odšle na trg, od koder so nastale fotografije spodaj.

(Slika: Twitter/Facebook)

Na družbenih omrežjih je bilo zapisano:

»Nenavaden prizor …. Policisti na trgu ujeli dve osebi, ki sta v hotelski karanteni. Ženski sta se odpravili malo na potep.«

Ravno zaradi takih razmišljanj in neodgovornih dejanj se bo okužba s koronavirusom še širila, ljudje pa bodo umirali. Hotel bi morala obkoliti in zastražiti policija ali vojska ter na ta način preprečiti ljudem iz karantene, da bi se prosto sprehajali naokoli.

Časnik Večer sicer poroča, da je slika nastala med postopkom običajnih oseb, ne tistih v karanteni.

Zadnje novice

Sorodne vsebine