4.7 C
Ljubljana
četrtek, 6 maja, 2021

Nekdanja novinarka Baranja izvisela: namesto v dobro plačano službo k Grošlju v Bruselj, obtičala v poslanski skupini LMŠ

Nuša Baranja, ki smo jo poznali kot novinarko RTV Slovenija, je to medijsko hišo konec poletja zapustila. Sredi septembra so se začela postavljati vprašanja, za koga pravzaprav dela.
 
Nekdanja novinarka RTV, Nuša Baranja, naj bi se po nekaterih podatkih z dne 30.8.2019 pridružila ekipi asistentov evropskega poslanca  dr. Klemna Grošlja iz vrst LMŠ, vendar pa je vse kazalo na to, da pri LMŠ pravzaprav ne vedo, kam bi z njo. 
Ker nas je zanimalo, za koga pravzaprav dela nekdanja novinarka RTV, Nuša Baranja, in kdo jo bo pravzaprav plačeval, smo vprašanje na to temo naslovili na službo za odnose z javnostmi Državnega zbora republike Slovenije, od koder smo dobili precej lakoničen odgovor: »Nuša ko Baranja se je s 16. 9. 2019 zaposlila v Poslanski skupini LMŠ.«

Sicer ima Grošelj v Bruslju dva asistenta. To sta Antonino Arlacchi, ki je bil že asistent pri nekdanjem evropskem poslancu Ivu Vajglu, in Klemen Vitkovič, eden največjih političnih konvertitov, saj je bil že (ali pa je delal) pri Stranke mladih Slovenije, Aktivni Sloveniji, Zaresu in na koncu pristal v LMŠ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine