12.5 C
Ljubljana
sreda, 28 septembra, 2022

Nedopustno! V prispevku na TV Slovenija muslimanka učila slovenska otroka, kako naj se klanjata in molita k Alahu!

Slovenska levica nas z vsakim dnem pelje bližje k islamu. Počasi, a vztrajno. Ni dovolj, da odprtih rok sprejemajo ilegalce, ki prihajajo iz muslimanskih držav in se ne vključujejo v našo družbo, sedaj želijo naše otroke še poučiti o islamu. Da bi se mi prilagajali njim? To potrjuje tudi nedavni prispevek na nacionalni televiziji RTV SLO. Že slovenskim otrokom, ki živijo v krščanski državi, raje vsiljujejo islam, kot pa da bi jih učili o krščanstvu, ki so ga že zdavnaj izrinili iz svojih vsebin, če res ni nujno. Naravnost bizarno je, da sta se morala na televiziji otroka klanjati in se učiti moliti k Alahu!

Muslimanka je v prispevku v sobo sprejela dva slovenska otroka, ki sta imela očitno vnaprej napisana in naučena vprašanja. Tako sta jo denimo vprašala, kaj pomeni islam. Razlagati je začela, da “verujemo v enega boga, da se ni rodil, da je od vedno in za vedno”. Moralizirati je začela tudi, da njihov bog Alah vse vidi in vse sliši, “to moramo vedno imeti na umu, ker smo potem boljši ljudje”.

Nedopustna zloraba slovenskih otrok
Ali vidi in sliši tudi teroriste, ki v njegovem imenu pobijajo in razstreljujejo nedolžne ljudi? Muslimani so prepričani, da jih, saj jim za to tudi obljublja nagrado – nebesa. In to slovenski levičarji vsiljujejo našim otrokom! Vprašanje je, ali deklica in deček iz prispevka poznata kakšno zgodbo iz Svetega pisma, ali poznata pomen velike noči, ali kraj, kjer se je Jezus rodil in umrl. No, po prispevku sodeč je pomembneje, da sta otroka sedaj seznanjena, da je molitev muslimanov sestavljena iz različnih pregibov, da pri molitvi najprej stojijo moški in za njimi ženske, da ne jedo svinjine, da je Koran sveta knjiga, ki ima 6236 ajatov in da jo berejo od desne proti levi. Zanimivo je tudi, da so levičarji tako proti cerkvi, da če bi se v šolah govorilo o veri in krščanstvu, bi vsi mediji skočili v protest, a javno učenje o tuji religiji, ki prinaša nemir, izgrede in povsem drugačen način življenja, z odprtimi rokami sprejemajo in mešajo z našo kulturo.

S plačevanjem RTV-prispevka plačujemo propad Slovenije
Prispevek je sprožil val ogorčenja in večini ni jasno, zakaj moramo še vedno prisilno plačevati RTV-prispevek. “Pa kdaj bo kdo uredil z zakonom, da se neha plačevati vsiljen RTV-prispevek”, “takoj moramo nehati plačevati RTV-naročnino vsi Slovenci”, “plačujemo, da nam vsiljujejo, kar ni našega, groza”, “RTV-prispevek ukiniti za vse večne čase” – je le nekaj izmed mnogih odzivov. Spet drugi so zgroženi nad levičarji, “če bi otrokom pokazal cerkev, bi levi skočili v luft”, “neverjetno, kaj solijo v pamet otrokom“, “migrante je potrebno uvajati in naučiti, kako se pri nas moli v cerkvi”. Ali si predstavljate, da bi se v kateri od muslimanskih držav zgodilo to, kar se je pri nas? Da bi na nacionalni televiziji predvajali učenje molitve k našemu Bogu? Verjetno ne, ker se to ne bi nikoli zgodilo. Ampak mi smo “liberalni”, “napredni” in “sprejemamo vse”, čeprav nam je to v pogubo.

A. G./Nova24TV

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine