2.8 C
Ljubljana
petek, 2 decembra, 2022

Nedelja in SDS: Od pogovorov in TV-oddaje do piknika in planinskega pohoda

Piše: L.K.F.

Jutri, v nedeljo, 10. aprila, se bo v okviru volilne kampanje za volitve v državni zbor zvrstilo kar nekaj dogodkov, na katerih bodo prisotni tudi kandidati Slovenske demokratske stranke (SDS).

Že takoj zjutraj, ob 8. uri, bo pred cerkvijo v Križevcih pri Ljutomeru srečanje s predsednikom Slovenske demokratske mladine (SDM) Dominikom Štraklom. Malo kasneje, ob 9. in nato še ob 11. uri, pa se bo v Ljubljani oziroma pred župnijsko cerkvijo Device Marije v Polju, predstavila kandidatka Maruša Babnik.

Zgodaj popoldne, ob 13.30, bo Anja Bah Žibert obiskala Dolenjske toplice, srečanje z njo bo na ploščadi KKC. Popoldne, ob 16. uri, pa se bo Bah Žibertovi moč pridružiti v veselem vzdušju pri kozolcu Podhoščan v Podhosti na pikniku. Kdor pa bi rad v živo prisluh Radu Gladku na pogovoru pred volitvami, bo to možnost imel ob 16. uri v Kulturnem domu Janka Kersnika v Lukovici. Za ljubitelje planinskih pohodov bo poskrbela kandidatka Adrijana Kocjančič, z njo se boste lahko podali na Kozlek nad Ilirsko Bistrico. Zbor pohodnikov bo ob 14. uri na parkirišču Doma na Vidmu.

Pod večer, ob 18. uri, bo v prostorih Občine Radenci voditelj oddaje Kdo vam laže Boris Tomašič gostil Simono Himelraj.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine