1.9 C
Ljubljana
torek, 5 decembra, 2023

Nadomestna poslanka LMŠ Nina Maurovič postala članica odbora za pravosodje! Pred tem je v šovu priznala, da vara moža!

Nina Maurovič, ki jo je vsa Slovenija spoznala v resničnostnem šovu Big Brother, v katerem je javno vzdihovala za svojim ljubimcem, čeprav je imela doma takrat tudi moža, je nastopila delo nadomestne poslanke, postala pa je tudi podpredsednica odbora za kmetijstvo in članica odbora za pravosodje, odbora za delo, družino in socialne zadeve ter odbora za poslovnik.

Neverjetno – predvsem zato, ker je Nina po izobrazbi samo industrijska oblikovalka in se do sedaj kot kakšna poznavalka prava ali poslovnika ni dokazala. Še en dokaz, da je Marjan Šarec na svojo listo LMŠ uvrstil vsakogar, ki je bil pripravljen kandidirati. A kaj, ko bo sedaj ta “sposobni” kader vodil našo državo …

Nina Maurovič je 26. septembra 2018 prvič prestopila prag državnega zbora kot poslanka, saj je na tem mestu zamenjala Rudija Medveda, ki je postal minister za javno upravo. Pa ne le to!

Hkrati ji je bila zaupana tudi funkcija podpredsednice odbora za kmetijstvo in članice odbora za pravosodje, odbora za delo, družino in socialne zadeve ter odbora za poslovnik. Neverjetno, predvsem zato, ker je Maurovičeva po izobrazbi le industrijska oblikovalka, in čeprav se na spletni strani LMŠ predstavlja kot novinarka in urednica, se je večina Slovencev spomni le po priznanju, da vara svojega moža.

Še več! Za svojim ljubimcem je javno vzdihovala pred vso Slovenijo, ne oziraje se na to, da jo doma čaka sinček, ki ga ima z možem. Pričakovano zakon ni zdržal, več o tem pa si lahko preberete TUKAJ

Maurovičeva je ves čas predvolilne kampanje poudarjala svoje novinarske in voditeljske sposobnosti, zato nam nikakor ne gre v račun, kako je lahko na tem posnetku, ki ga je objavila šele po nekaj urah v poslanskih klopeh, njen besedni zaklad na ravni kakšne osnovnošolke: »Dan se je šele dobro začel, je pa zelo zanimiv.« Očitno smo dobili še en poslanski presežek, ki je na ravni Marjana Šarca in njegovih šarcizmov.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine