15.6 C
Ljubljana
sreda, 23 junija, 2021

Na vladi in v predsedniški palači prejeli pošiljko z belih prahom, na kraju policisti in gasilci

Policijska uprava Ljubljana je bila danes, okoli 11.30 obveščena o prejemu pisemske pošiljke v enem izmed državnih organov na Gregorčičevi ulici v Ljubljani. Iz pošiljke se je vsul bel prah. Na kraju trenutno posredujejo policisti in gasilci. Uslužbenci Inštituta za mikrobiologijo in imunologijo na Medicinski fakulteti bodo snov analizirali.  Ko bo znanega kaj več o okoliščinah in rezultati  analize snovi bomo naše sporočilo dopolnili.

Uslužbenci Inštituta za mikrobiologijo in imunologijo na medicinski fakulteti bodo snov analizirali, so sporočili. Pisemsko pošiljko z neznanim belim prahom so danes prejeli tudi v predsedniški palači. Nekaj po 8. uri so prašno vsebino v pisemski pošiljki zatipali tamkajšnji uslužbenci.

Policijska uprava Ljubljana ob 17.05: Policijska uprava Ljubljana je bila danes, okoli 8. ure, 11.30 in nekaj po 14. uri obveščena o prejemu pisemske pošiljke v poslopjih državnih organov na Erjavčevi cesti, Gregorčičevi ulici in Železni cesti v Ljubljani. Vse pošiljke si vsebovale bel prah. V prvih dveh primerih je bilo do sedaj že potrjeno, da ne gre za nevarno snov. Rezultat analize tretje pošiljke še ni znan.

Zadnje novice

Sorodne vsebine