9.4 C
Ljubljana
ponedeljek, 10 maja, 2021

MO Ljubljana stranke DeSUS pričakuje, da bo DeSUS še naprej konstruktivno deloval v vladi

Do uredništva je prišlo današnje pismo MO Ljubljana stranke DeSUS Branku Simonoviču, poslancu poslanske skupine DeSUS, v katerem so izrazili podporo poslanski skupini, ki jo že ves čas podpirajo. Zapisali so še, da so v dopisu predsedniku stranke, Karlu Erjavcu in poslancem poslanske skupine stranke DeSUS z dne 7. 1. 2021 znova  sporočili njihova pričakovanja, da se v naslednjem obdobju do rednih volitev spomladi leta 2022 nadaljuje uresničevanje programskih ciljev stranke DeSUS.

 V MO Ljubljana stranke DeSUS se zavedajo trenutne zahtevne situacije, v kateri se je znašla Slovenija, so zapisali v današnjem pismu, in menijo, da je na področju politike delovati previdno, zmerno in preudarno, saj mora politika skrbeti za čim boljše poslovno okolje, v katerem se družba in gospodarstvo lahko razvija. Zato so že v dopisu z dne 7.1.2021 izrazili podporo poslanski skupini stranke DeSUS za konstruktivno delovanje v obstoječi koaliciji. V MO Ljubljana stranke DeSUS so prepričani, da bodo poslanci poslanske skupine DeSUS sami najbolje ocenili trenutno situacijo in skupaj s trenutno koalicijo poiskali najboljši model sodelovanja v prihajajočem obdobju, so zapisali v pismu Simonoviču, ki ga zato v teh dneh, ko naj koalicija KUL vložila konstruktivno nezaupnico in zato terja podpise poslancev DeSUS, podpirajo v njegovi poziciji, da svoje poslanstvo nadaljuje v vladi.    

V MO Ljubljana stranke DeSUS  so prepričani, da bodo poslanci poslanske skupine stranke DeSUS »tudi v bodoče delovali v dobrobit Slovenije, ohranili državotvorno držo in z vizionarskim pogledom v prihodnost presegli dnevna politična dogajanja.«

Zadnje novice

Sorodne vsebine