-1.1 C
Ljubljana
ponedeljek, 6 februarja, 2023

Minister Cigler Kralj z izvrstnim verbalnim refleksom na provokacijo Koprivca, ki ga je učil o Božjih zapovedih, odvrnil: “Obstaja tudi osma, ne pričaj po krivem.”

Piše: Aleš Ernecl (Nova24tv)

Težko življenje lažnivega komunista, ki želi kristjana poučevati o Božjih zapovedih. Tako bi lahko poimenovali posrečen video iz serije Thug Life, ki je nastal po tem, ko je Marko Koprivc iz SD-ja ministra Janeza Ciglerja Kralja pokroviteljsko poučil, da je sedma Božja zapoved “Ne kradi.”. Minister mu je v oddaji Tema dneva na naši televiziji odvrnil: “Obstaja tudi osma. Ne pričaj po krivem.” V enem od ameriških uličnih slengov: “Mic Drop.”

O krivični interpelaciji zoper ministra za delo, Janeza Ciglerja Kralja, smo že pisali. Tranzicijsko levico, ki s svojimi vladami zmeče milijone v subverzivne, anarhistične NVO- je, je zmotilo sto jurjev za zavod Iskreni, ki se ukvarja s psihoterapijo in ima krščansko ozadje. Ta članek je bolj namenjen zabavi na račun videa, ki je pričel krožiti po spletu na račun odlične verbalne reakcije ministra na provokacijo in nesramnost SD-jevega poslanca Marka Koprivca.

Spomnimo, “komunistični revolveraš” v državnem zboru, Marko Koprivc, si je dovolil ministra Janeza Ciglerja Kralja, kristjana, poučiti o sedmi Božji zapovedi, “Ne kradi.” Ta je nato kasneje sodeloval v naši oddaji Tema dneva in tam z izjemnim verbalnim refleksom izvrstno odvrnil: “Obstaja tudi osma. Ne pričaj po krivem!”

Na to temo je pričel krožiti zabaven video iz na spletu popularne serije “Thug Life”, ki ministrov briljantni odziv še boljše izpostavi:

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine