23.9 C
Ljubljana
sreda, 4 avgusta, 2021

Milan Zver na volišču: Pričakujem zmago liste SDS+SLS

Nosilec skupne liste SDS in SLS na evropskih volitvah Milan Zver je dopoldne svoj glas oddal v rodnem Destrniku. Kot je ob tem povedal, glede na lepo vreme danes pričakuje dobro udeležbo volivcev, precej višjo kot pred petimi in desetimi leti. Celotna volilna kampanja je bila po njegovem bolj intenzivna, stranke pa so vanjo vložile več energije.

Zver po uspehih na prejšnjih dveh evropskih volitvah pričakuje novo zmago njegove liste, ob tem pa je spomnil še na 25-letnico lokalne samouprave v Sloveniji in 15-letnico članstva naše države v Evropski uniji.

“Obe politični odločitvi sta zelo pomembni za Slovenijo in obstoj slovenskega naroda, saj je prva prinesla nesluten razvoj lokalnih skupnosti, kakršna je tudi naša v Destrniku, veliko dobrega, predvsem investicij in novih delovnih mest, pa nam je prinesla tudi vključitev EU,” je dejal Zver in spomnil, da praktično ni občine, ki ne bi imela nekaj infrastrukture zgrajene s pomočjo evropskega denarja.

Tokratne evropske volitve se Zveru glede na mednarodne razmere zdijo zelo pomembne, saj se mora Evropa v naslednjih nekaj letih stabilizirati.

Zadnje novice

Sorodne vsebine