11.4 C
Ljubljana
sobota, 8 maja, 2021

Milan Kučan me je proglasil za hudobnega človeka

Da sem eks šefu slovenske partije, eks predsedniku predsedstva in eks predsedniku Republike, danes pa prvi violini 100 letnice združitve Prekmurja z matico, Milanu Kučanu torej, globoko v želodcu, vem že vsaj 20 let. Vem tudi, da je on “pripomogel” k temu, da me je takratni generalni Hanzi TV Aleks Štakulj dal na cesto, mislim da doslej kot edini tehnološki presežek te bajte. To, da ima zdaj Hanzi TV v Murski Soboti kar tri dopisnike, je že povsem druga zgodba. Ob bežnem srečanju, mislim da je bilo septembra 2004 na Celjske sejmu, mi je celo dejal, “da so moji grehi tako veliki, da mi niti Kučan ne more pomagati!”

 

Kako globoko sem mu v želodcu, je Milan Kučan pokazal danes ob vnovičnem bežnem srečanju. Že nekaj časa me pestijo peklenske bolečine zaradi hernie disci. In ker več bolečin nisem zdržal, sem danes šel po eno protibolečinsko injekcijo, pa še neke arcnije za lajšanje bolečin sem dobil v lekarni. Mimogrede sem v senci soboške Zvezde želel v miru popiti kavo.

Pa se pojavi Milan Kučan, ob njem njegov oproda Marjan Šiftar, in še Geza Vogrinčič, ki tudi sodi v Kučanov intimni krog. Mimogrede slišim Kučanovo opazko:”Glej Cipota, kako pije kavo!”

Nadaljevanje preberite TUKAJ.

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine