12.5 C
Ljubljana
ponedeljek, 26 septembra, 2022

Miha Kordiš v lokalnem mladinskem centru poneumljal osnovnošolce z levičarsko ideologijo

Poslanec ekstremistične Levice Miha Kordiš je, kot kaže, “predaval” osnovnošolcem v MDC Blok v Škofji Loki, česar pa ni zlorabil le za indoktrinacijo, pač pa je skušal mladostnike zlorabiti za čisto svoje osebne interese.

Sodeč po njegovem zapisu na Facebooku jih je namreč pozval k protestom, ker ima njegov vlak zamude, zaradi česar je že pred dnevi presegel vse meje s tem, ko je zato pozval direktorja SŽ k odstopu. A v MDC Blok bi že prej lahko vedeli, kako nevarno je Kordiša spustiti med osnovnošolce, pred meseci je namreč na vlaku zaradi dveh domoljubnih srednješolcev izgubil živce in bi ju skoraj pretepel, prav tako pa Kordiš mladini ni nikakršen zgled, še vedno namreč kroži fotografija, ki kaže, kako je mrtvo pijan obležal v kozlanju!

Javnost je razburilo gostovanje poslanca skrajne in nadkoalicijske Levice Mihe Kordiša v škofjeloškem Mladinskem dnevnem centru Blok, kjer je predaval osnovnošolcem. Tam so se pohvalili, da so imeli političen obisk Kordiša, ki naj bi za njih pripravil malo šolo državljanske vzgoje.

O svojem “predavanju” se je prek Facebooka pohvalil tudi sam Kordiš, ki je ob tej priložnosti zapisal: “Politika je, da greš protestirat, če javni prevoz kar naprej zamuja! Z osnovnošolci MDC Blok v Frankovem naselju smo danes prišli do dobrega odgovora na vprašanje, kaj je politika. Oni zaradi šolskega avtobusa, jaz zaradi SŽ. Ironičen tajming, ni kaj. Iz Ljubljane do Loke me je pripeljal vlak, itak.”

Kot vse kaže, osnovnošolcev Kordiš pri svojem predavanju ni le indoktriniral in poneumljal svojo skrajno levičarsko ideologijo, pač pa jih je povsem hladnokrvno in preračunljivo, kot tipični levičar zlorabil za svoje osebne interese, v teh dneh namreč razburja Kordiševa izjava na Facebooku, da bi moral direktor Slovenskih železnic odstopiti, ker je imel njegov vlak zamudo. A to ni dovolj, zdaj je k protestom zato, ker njemu zamuja vlak, pozval celo osnovnošolce!

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine