19.7 C
Ljubljana
četrtek, 8 junija, 2023

Mestni odbor SDS Kranj evidentiral Mag. Branka Grimsa za kandidata za naslednje volitve v Evropski parlament, odločno ga podpirajo tudi mladi iz SDM Kranj

Piše: C. R.

Mestni odbor SDS Kranj je na svoji konferenci izvolil vodstvo za naslednje mandatno obdobje, poleg tega pa je tudi soglasno evidentiral poslanca Mag. Branka Grimsa za svojega kandidata za volitve v Evropski parlament, ki bodo potekalo maja 2024, torej čez dobro leto dni.

Tudi SDM Kranj je enoglasno podprl Branka Grimsa za kandidata za naslednje evropske volitve. Ob tem poudarjajo, da mladi podpirajo politike, kakršen je Branko Grims, v evropskem parlamentu.

Podporo v imenu Slovenske demokratske mladine Kranj Branku Grimsu je jasno poudaril tudi predsednik SDM Kranj, Žan Žalec, ki je dejal, da v SDM Kranj soglasno podpirajo mag. Branka Grimsa za kandidata za evropskega poslanca.

»Politik takšnega kova je v Bruslju potreben kot Sahara vode. Gospoda Grimsa poznam kot neupogljivega in neustrašnega, in prepričan sem, da je pravi kandidat za poslanca v EP.«, je za naš medij dejal Žalec in dodal, da je Grims primeren kandidat, ker odlično pozna situacijo v Bruslju, ki je zastrupljena s kulturnim marksizmom in  multikulturalizmom.

Branka Grimsa odločno podprl tudi predsednik SDM Kranj Žan Žalec (Foto: SDM Kranj)

»Prepričan sem, da je najboljši kandidat za prihodnost prave Evrope, ki lahko preživi samo kot Evropa narodov. Mag. Grims je oseba, ki iskreno opozarja na težave, ki jih državljani EU doživljamo in verjamem, da se bo zavzemal za blaginjo in za boljše življenje Slovencev, kar pa lahko doseže z izvolitvijo v Evropski parlament«, je še povedal Žan Žalec.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine