11.3 C
Ljubljana
ponedeljek, 12 aprila, 2021

Medtem ko Tanja Fajon brani migrante, Grki branijo mejo in svojo suverenost pred invazijo!

Potem, ko je Turčija konec tedna potrdila, da ne bo več zadrževala migrantov, ki si želijo na pot proti Evropi, je postalo jasno, da Evropski uniji na račun prihajajočih več deset tisoč migrantov grozi vnovična migrantska kriza. Kljub temu, da se migranti obnašajo nasilno do grških vojakov, pred kratkim pa se je pojavil videoposnetek, kako ilegalni migranti, ki želijo na silo prečkati grško mejo s Turčijo, izrabljajo in mučijo otroke, zato da bi nastale boljše fotografije jokajočih otrok, slovenski osrednji mediji vztrajajo pri lažnem poročanju, saj migrante prikazujejo kot žrtve. Evropska poslanka Tanja Fajon iz vrst Židanove SD dogajanje na grško-turški meji označuje kot gnusno. “Smo priča teptanju človekovih pravic, moriji ob evropskih obalah. Ni vprašanje barve politike, na hudi preizkušnji je človečnost. Ni opravičila!” ta navaja. 

 

Velika ljubiteljica migracij Tanja Fajon je svoj zapis podkrepila s člankom Mladine, za katero pa se dobro ve, da je od nekdaj izrazito promigrantska in izrazito sovražna do vseh, ki niso naklonjeni nezakonitim prehodom, saj jih obravnavajo kot varnostno grožnjo. Seveda ne čudi, da pri Mladini niti z besedo niso omenili, kako nasilni pravzaprav so migranti pri poskusu prehoda meje. Objektivnost poročanja pa taka.
 
 
 
Nič boljše ni v primeru javne hiše RTV Slovenija, ki jo financiramo vsa slovenska gospodinjstva, in največje komercialne televizije POP TV. Mediji se namreč trudijo, da bi migrante predstavili kot žrtve, ki le iščejo boljše življenje, na poti do tega življenja pa jih ovirajo “zlobni” policisti, ki varujejo državno mejo in s tem tudi vstopno pot v Evropsko unijo. V prispevkih se trudijo, da bi prikazali, kako se v bistvu izvaja nasilje nad družinami, čeprav je vsakomur z malo zdrave pameti, ki spremlja družabna omrežja, jasno, da prevladujejo vnovič mladi moški, pripravljeni na boj.
 
 
 
 

Otroci se migrantoljubom ne smilijo?

Zanimivo, kako so vsi mediji, razen našega, prezrli videoposnetek britanskega političnega aktivista Marka Colletta, ki ga je objavil na družabnem omrežju Twitter, in iz katerega je razvidno, kako migranti držijo svoje otroke nad dimečim ognjem, zato da bi jih prisilili v jok pred kamerami. Na ta način se promigrantski mediji dokopljejo do fotografij, s katerimi želijo trkati na vest Evropejcev, da bi ti pozvali k odprtju meja. Seveda se mainstream mediji trudijo, da ne bi slučajno objavili posnetka, ki kaže, kako nasilni so migranti. Bralcem in gledalcem tako ostaja neznan posnetek, ki nazorno kaže, kako “miroljubni” in “dobrosrčni” so migranti, ti namreč policiste označujejo kot pse in celo pozivajo k temu, da se jih zažge.

 

Migrants hold their children over smoking fires in order to make them cry for the cameras so that the press can get the pictures they desire!

These aren’t refugees, they are economic migrants who wish to guilt trip Europeans into handing them everything on a plate.

 
 
 

“The dogs can’t see us anymore. Burn them. Burn them. Allahu Akbar”

The video is reportedly from Greece. Please post news articles below, if any.

 
 
 

Turki napadli grško policijo s solzilcem, da naj bi jih s tem pregnali.
Obenem Erdogan zdaj ponuja orožje tem migrantom.
Ne vem za vas, samo meni tole zgleda napad ene države na drugo …se pravi…

 
 
Da so med migranti, ki si želijo v Evropo, “same ženske in otroci”, pa dokazuje naslednji posnetek. Sicer pa smo se lahko o tem prepričali že v času prejšnje migrantske krize, ko so nas mediji poskušali prav tako prepričati, kako k nam prihajajo uboge družine z otroci. “Tisoče otrok? Jaz vidim par otrok, ki jih uporabljajo za ustvarjanje #FakeNews In za živi zid, vse ostalo so razjarjeni moški v najboljši formi, ki želijo nasilno vstopiti v Grčijo in potem naprej v Evropo!” je komentirala ena izmed sledilk Twitter računa Evropskega parlamenta, ko je ta zapisal: “Po ogledu razmer na grško-turški meji je @EP_President Sassoli znova pozval k dogovoru o skupni migracijski politiki EU, obenem pa je izpostavil potrebo po zaščiti tisočev otrok brez spremstva, ki prihajajo na meje.”
 
 
 
Splet je zaradi migrantskih aktivistov poln lažnih videoposnetkov, ki prikazujejo, kako naj bi migranti trpeli v nemogočih razmerah. A ker so ti narejeni slabo, je kaj kmalu jasno, da so lažni. Situacija je resna, zato je prav, da se Grčiji pomaga po najboljših močeh. Prav bi bilo, da bi mainstream mediji o tem objektivno poročali. Nezakonite migracije namreč predstavljajo varnostno grožnjo tudi za Slovenijo. Še posebej v luči dejstva, da je na plano prišel tudi podatek, da naj bi Erdogan proti Evropi poslal več kot 400 kriminalcev.
 
Hana Murn

Zadnje novice

Sorodne vsebine