7 C
Ljubljana
sobota, 8 maja, 2021

Medijski tajkun Martin Odlazek trepeta pred izgubo svojega medijskega imperija, zgrajenega z izkoriščanjem invalidov in vpletanjem svojih otrok

Medijski tajkun Martin Odlazek si rešuje kožo preko portala davčnih goljufov Necenzurirano.si. Pravnomočno obsojeni Odlazek je bil namreč obsojen na šest mesecev hišnega pripora zaradi poslovne goljufije v Gorenjskem tisku. Šest mesecev zaporniškega dopusta pa je preživljal v svoji graščini. V preteklosti je v svojih podjetjih zapustil milijonske dolgove. Najhuje pa je, da je za svoje nizkotne cilje izkoristil invalide. 

 

V preteklosti smo poročali, kako si je Martin Odlazek žepe napolnil z milijoni z izkoriščanjem in goljufanjem ene najranljivejših družbenih skupin, invalidov, nekaterim je ostal dolžen od 6 pa vse do 60 tisoč evrov. Svojo zaporno kazen kot prvorazredni poslovni goljuf je preživljal šest mesecev v svoji graščini v bližini Ivančne gorice, iz katere je vodil svoj poslovno-medijski imperij.

Martin Odlazek je s svojim večkrat dokazanim goljufivim imperijem sezidal velike graščine v okolici Dolenjske. Tako smo v preteklosti poročali, kako ima svoja posestva v okolici Ivančne Gorice in posestvo na Selu pri Radohovi vasi pri Šentvidu pri Stični. Sezidal si je tudi kozolec – toplar, narejen iz turškega oreha, vreden 200 tisoč evrov. Razkrili smo tudi prazno hišo v vasi Selo pri Raduhovi, ki služi predvsem kot hipoteka za njegove milijonske kredite. V kraju Sobrače ima Martin Odlazek tudi večjo kmetijo na hribu Žabjak. Razkrili smo tudi ranč na Velič vrhu v bližini Temenice, ki je v lasti njegovega brata Marka Odlazka. Gre za 40 hektarjev veliko zemljišče, ki se je pred leti prodajalo za milijon evrov, vendar zanj niso našli novega lastnika. Vse to si je družina Odlazek nakradla s slovenskim davkoplačevalskim denarjem.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine