2.5 C
Ljubljana
nedelja, 28 novembra, 2021

Maša Kociper (SAB) z lažjo nad Danijela Krivca

vir: e-maribor.si

V zadnjih dnevih smo priča politični debati o iskanju rešitve, ki bi omogočala tajno glasovanje zunaj DZ. Dvotretjinske večine za spremembe poslovnika DZ za zdaj ni.

Maša Kociper z novo lažjo?

Če bo prišlo do konstruktivne nezaupnice vladi Janeza Janše bo hudo tudi za stranko SAB, saj se poslanec Franc Kramar zaradi hude bolezni nebi mogel udeležiti tajnega glasovanja o konstruktivni nezaupnici. Vodja poslanske skupine SAB Maša Kociper je pred dvema dnevoma povedala, da je Kramar na dolgotrajni bolniški.

Glede pritiskov na poslance in domnevnega zvijanja rok, da bi podprli konstruktivno nezaupnico in Karla Erjavca za mandatarja, pa je Kociprova v primeru Franca Kramarja, obtožila kar vodjo poslanske skupine SDS Danijela Krivca in predsednika vlade Janeza Janšo, ki naj bi Kramarja prepričevala, naj ne podpre konstruktivne nezaupnice proti njegovi vladi, piše Politikis.

Kociprova je namreč dejala: “Če pa govorimo o pritiskih, se pa moramo vprašati, če kdo drug izvaja pritiske na njega. Njegova poslanska skupina mislim, da se vsi strinjamo, da mora biti v stiku z njim. So pa govorice v Bohinju, da ga je obiskal gospod Krivec, da je govoril z gospodom Janšo. In če pa druge poslanske skupine ali stranke pritiskajo na našega poslanca, kako naj glasuje ali da naj ne glasuje, potem je pa to nedopustno”.

Seveda je Maša Kociper izrekla veliko laž, oziroma lahko bi rekli kar sprenevedanje, saj naj bi pritisk na Kramarja vršili prav njegovi strankarski kolegi, naj se odpove poslanski funkciji. V tem primeru bi se na poslanski stol usedla neizvoljena Alenka Bratušek. No, namigovanja, oziroma laži Maše Kociper je zanikal tudi Danijel Krivec.

Tako je zapisal: “Spoštovana kolegica Maša Kociper, prosim, da ne, širite lažnih, nepreverjenih informacij ali, kot ste izjavili “govoric iz Bohinja”. Gospoda Kramarja nisem obiskal, saj spoštujem njegovo zasebnost v tem težkem času, prav tako pa se držim vseh epidemioloških ukrepov.”

 

Neumnostim Maše Kociper, ki spravlja velik krogec v malega in ne razlikuje metrov od kilometrov pa očitno ni videti ne konca ne kraja.

Zadnje novice

Sorodne vsebine