12.3 C
Ljubljana
nedelja, 16 maja, 2021

Marjan Podobnik še naprej opozarja na manipulacije TV Slovenija: njegovo izjavo bi samo posneli, v oddajo v živo pa ga ne bi povabili

Že včeraj smo poročali o tem, kako grobo so na TV Slovenija zavrnil predsednika SLS Marjana Podobnika, ki je želel predstaviti svojo plat zgodbe, vendar pa mu je odgovorna urednica informativnega programa Manica J. Ambrožič odvrnila v slogu, češ sedaj ni predvolilna kampanja.

 

Podobnik je preko twitterja danes sporočil, da ga je danes poklicala novinarka iz oddaje Tarča Nataša Markovič s ponudbo, da posname njegovo izjavo.

Vendar ji je Podobnik dejal, da ji ne more več zaupati, zato njej in drugim ustvarjalcem scenarija Tarče ni pripravljen dajati v naprej posnetih izjav, ki jih nato pogosto zmanipulirajo. »Povedal sem ji tudi, da sem pripravljen v živo nastopiti v katerikoli oddaji in da bi se z velikim veseljem soočil z Ivanom Galetom, ki pa si tega soočanja očitno ne želi. Na to je ga. Markovič rekla »hvala lepa« in odložila slušalko. Zdi se, da pripravljajo na videz novo soočenje, dejansko pa novo manipulacijo. No, pustimo se presenetiti.«

Kot je sicer namignil Podobnik, očitno pripravljajo nove medijske pogrome, ki smo jih sicer že vajeni.

…………………….

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine