18.7 C
Ljubljana
torek, 27 julija, 2021

Madžarski zunanji minister Peter Szijjártó ekskluzivno za Nova24TV: Ob politični korektnosti in ilegalnih migracijah je ključno zaščititi naše zgodovinsko izročilo in krščanske vrednote!

“Če izgubimo naš kompas, v prihodnje ne bomo uspešni. In dejstvo je, kar ste sami omenili, da smo tarča hipokritov, dvojnih standardov, politične korektnosti, ilegalnih migracij. Ta negativni fenomen povečuje pomen zaščite naših krščanskih vrednot,” je madžarski zunanji minister Peter Szijjarto odvrnil na vprašanje novinarja Nova24TV Luke Svetina o tem kako dandanes zagovarjati konservativizem, ne da bi te na levici označili za fašista. 

 

Včeraj je potekal 15. Strateški forum Bled, z daleč najbolj številno zasedo predsednikov vlad v zgodovini. Ob tej priložnosti je za Nova24TV spregovoril tudi madžarski zunanji minister Peter Szijjarto, ki je prepričan, da je ob vseh negativnih pojavih sodobnega sveta kot so ilegalne migracije in levičarski diskurz, ki vztrajno duši konservativno mnenje, potrebno ohraniti tako naše zgodovinsko izročilo kot tudi naše versko izročilo.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine