17 C
Ljubljana
torek, 3 avgusta, 2021

Logar: Povezovanje SDS na evropskih volitvah je primer dobre prakse

Danes je v prostorih Medijskega centra Andreja Slavka Uršica v Ljubljani potekala 11. seja Sveta Slovenske demokratske stranke.

 

Na seji je stranka analizirača rezultat evropskih volitev. Po seji sveta je predsednik Sveta SDS dr. Anže Logar podal kratko izjavo za javnost, v kateri je poudaril, da je se je svet stranke danes prvič sestal po volitvah v Evropski parlament z namenom analize rezultata na evropskih volitvah 2019.

»Na seji je v razpravi članstvo izpostavilo predvsem dobro prakso povezovanja s Slovensko ljudsko stranko.« Dodal je, da je članstvo izrazilo zadovoljstvo z uspehom na volitvah in poudarilo nadaljnje delo in sodelovanje za prihajajoče volitve, ko te bodo. Z današnjo razpravo je predsednik Logar zelo zadovoljen, saj so člani izrazili podporo temu povezovanju in dodali, da nas v prihodnosti čaka še veliko dela.

Logar je danes komentiral tudi vprašanje izbire prihodnjega evropskega komisarja. Kot je dejal, verjame, da bo premier Marjan Šarec resno razmislil o predlogu, da bi evropskega komisarja morala predlagati stranka, ki je na evropskih volitvah zmagala. Vendar pa je v tem pogledu na potezi premier, je dodal.

Zadnje novice

Sorodne vsebine