20.4 C
Ljubljana
sreda, 24 julija, 2024

LGBTQ-indoktrinacija otrok na šolah se začenja! Pišite na osnovne šole, naj zaščitijo vaše otroke pred ideologijo LGBTQIA+!

Piše: Slosolar.si

Dober mesec po uveljavitvi spornih sprememb Družinskega zakonika se je že začela sporna LGBTQIA+ indoktrinacija otrok v šolah. Miha Lobnik, vodilni aktivist LGBTQIA+ in t. i. zagovornik načela enakosti, je dne 3. 3. 2023 na šole razposlal priročnik z naslovom »Enake pravice in enake možnosti za vse«.

Skriti namen priročnika je prefinjeno in manipulativno odpiranje vprašanj o spolnih identitetah (menjavanju spola) in spolnih usmerjenostih med otroki v osnovnih šolah. V priročniku med drugim subtilno manipulativno razlaga pojme kot npr. »spolna usmerjenost« (»privlači nas oseba različnega ali istega spola«), »spolna identiteta« (»kako občutiš lasten spol«, ena od opredelitev: »Lahko pa se počutiš, da nisi ne moški ne ženska«), spol (ena od opredelitev: »Nekateri se ne počutijo ne moške ne ženske«)«.

“Pišite na osnovne šole, naj zaščitijo vaše otroke pred LGBTQIA+ ideologijo, ki jo širi t. i. zagovornik načela enakosti,” pravijo v Koaliciji “Za otroke gre!”

Spol namreč ni stvar občutja ali počutja, ampak naravno dejstvo. Nekatere sporne strani iz priročnika si oglejte na fotografijah v GALERIJI spodaj. Gre za tipične pristope LGBTQIA+ aktivistov poznane iz Slovenije in tujine, katerih namen je spodbujati eksperimentiranje s spolom in spolno usmerjenostjo med otroki. Starši, ki se vam to ne zdi prav ter nočete, da so vaši otroci vključeni v eksperimente s spreminjanjem spola in spolne usmerjenosti, pišite na šolo in zaščitite svoje otroke v šolah. (Stari starši opozorite na to svoje otroke, da bodo zaščitili vaše vnuke.) Pišite na šolo in zahtevajte od ravnatelja/ice, da vaši otroci ne bodo vključeni v tovrstno indoktrinacijo. Obvestite naprej mame in očete, saj mnogi še ne prejemajo eGlasnika in niso obveščeni o teh stvareh!

Več lahko preberete TUKAJ.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine