12.7 C
Ljubljana
sreda, 4 oktobra, 2023

Levičarski napad na svobodo javnega mnenja se je začel!

Zaradi naslovnice revije Demokracija je ministrstvo za kulturo (beri leva vlada…) dala prijavo inšpektoratu za medije, ker naj bi bila sporna naslovnica “Z migranti v Slovenijo prihaja kultura posilstev”. Povezava na članek: http://www.rtvslo.si/slovenija/ministrstvo-za-kulturo-prijavilo-revijo-demokracija-inspektoratu-za-medije/464684 !! Resnica je za levičarje najhujša oblika sovražnega govora !!

V dokaz te trditve osvežimo spomin:

1. Nekoč najbolj ženskam varna Švedska je potem, ko je tri desetletja izvajala poblaznelo “multikulti” politiko in uvažala migrante, postala svetovna prestolnica posilstev s porastjo števila posilstev v tem obdobju za neverjetnih več kot 1400 %!

2. Že prvo leto po nelegalni invaziji migrantov iz držav radikalnega islama v EU, se je zgodila “Tahharush gamea” v več državah, najbolj množično v Nemčiji. Napadi na evropske ženske so bili dogovorjeni in koordinirani z elektornsko komunikacijo po omrežjih. “Kultura posilstev…” … in to mednarodno organizirana kot oblika zastraševanja – torej terorizma:

https://www.rt.com/news/328561-taharrush-germany-assault-collective/

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3395390/The-Arabic-gang-rape-Taharrush-phenomenon-sees-women-surrounded-groups-men-crowds-sexually-assaulted-spread-Europe.html


(Vir: https://www.facebook.com/branko.grims/)

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine