17.1 C
Ljubljana
nedelja, 28 maja, 2023

Levičarji naj pripravijo pomirjevala, normalni ljudje naj uživajo! Danes v oddaji Dialog eksplozivni Brščič o steklih feministkah, muslimanih, spolnih praksah mavričarjev in kulturnem marksizmu, ki je sovražnik št. 1 zahodne civilizacije

»V Evropi spremljamo mavrično koalicijo muslimanov, steklih feministk, spolnih iztirjencev, pederastov, sodomistov in katamitov,« je za oddajo Dialog, ki jo vodi Aleksander Rant, dejal eden najvidnejših svobodoljubnih mislecev sodobne Slovenije Bernard Brščič. Oddaja Dialog bo na sporedu danes ob 20.10 na Nova24TV.

Pogovor v Dialogu je tekel o kulturnem marksizmu, ki je sovražnik številka 1 zahodne civilizacije. Gre za pohod te ideologije skozi institucije, pravi Brščič in dodaja, da je namen kulturnih marksistov »dekonstrukcija spola, dekonstrukcija družine, dekonstrukcija naroda, dekonstrukcija rase in dekonstrukcija krščanstva«.

»V Evropi spremljamo mavrično koalicijo muslimanov, steklih feministk, spolnih iztirjencev, pederastov, sodomistov in katamitov,« pravi Brščič in dodaja, če želijo ti izpeljati svoj program, »mora abnormalno postati normalno«.

»Ko postane normalno, da neka ženska z državnim denarjem doji psa, so kulturni marksisti dosegli svoj cilj,« meni. Mej pa naj ne bi bilo, saj se bo zadeva očitno končala z zoofilijo, ki jo mislijo dekriminalizirati, »naslednji korak bo najbrž ljubezen moškega do radiatorja«.

»Ne želim si šole, kjer bi moje otroke poučevali in indoktrinirali ljudje s temi abotnimi in degeneriranimi spolnimi praksami,« še meni Bernard Brščič.

Priročnik za starše, kako otroke v šolah braniti pred praksami, o katerih je govoril Brščič, si lahko ogledate TUKAJ.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine