10.9 C
Ljubljana
sobota, 24 februarja, 2024

Levica se mobilizira! Janković angažira vse resurse, da bi Janši preprečil zmago! Pojdite volit SDS in pomladne stranke!

V agenciji Valicon so danes opozorili, da še vedno obstaja možnost za politični preobrat, zato je tranzicijska levica v polnem zagonu, da prepreči nedeljsko zmago SDS in slovenske pomladi. Razvpiti ljubljanski župan Zoran Janković je tako po naših informacijah danes angažiral celo delavce ljubljanskih javnih podjetij in migrante, da agitirajo za zmago tranzicijske levice.

Agencija Valicon je tako danes v sporočilu za javnost zapisala: »Preobrat je možen, a manj verjeten kot v letih 2008 in 2011, saj sta na drugem in tretjem mestu stranki SD ter LMŠ, kamor bi se teoretično lahko prelili taktični glasovi, precej izenačeni. To je ključna razlika glede na leto 2008 in 2011. SAB zelo verjetno čez prag, možna pa so še kakšna druga presenečenja, saj kar nekaj manjših strank v zadnjih dnevih beleži pozitiven trend, ki bi, če bi se ta nadaljeval do nedelje, lahko v parlament postavil še katero od strank, kot so SLS, Piratska stranka ali Dobra država, v igri je tudi še SNS.«

Zoran Janković stopnjuje pritisk!

Zaradi tega so po naših podatkih na tranzicijski levici napeli vse sile, da bi ta preobrat dosegli. Ljubljanski župan Zoran Janković, ki je nedavno dejal, da bo naredil vse, da Janez Janša ne bo zmagal, je tako po zatrjevanju naših virov angažiral delavce ljubljanskih javnih podjetij in celo migrante, da agitirajo za stranke tranzicijske levice, še posebej pa za DeSUS in Karla Erjavca, s katerim je sklenil predvolilno koalicijo. Prav tako naj bi bili naročili uslužbencem domov za starejše občane, naj nagovarjajo upokojence, da morajo glasovati za levico.

Med predvolilnimi triki, ki jih je uporabil Janković, je nedvomno tudi predvolilna podpora košarkarja Gorana Dragića stranki DeSUS, kjer sicer že kandidira nekdanji košarkar Saša Dončić.

odkritje spomenik vsem zrtvam vojn kongresni trg ljubljana kucan jankovic 13 julij MS 2

Treba je ustaviti migrantski val!

Vendar pa vnovična zmaga levice v vsakem primeru pomeni uničenje Slovenije. Demografska eksplozija v Afriki in Aziji namreč v temelju ogroža Slovenijo in Evropo, ki imata nizko rodnost. Če omenimo samo nekaj podatkov: Afrika je imela leta 1900 komaj 200 milijonov prebivalcev, leta 1990 pa že 800 milijonov. To pomeni, da bo leta 2050 imela skoraj dve milijardi prebivalcev, kar je desetkrat več kot leta 1900. Podobno je na Bližnjem vzhodu. Evropejcem torej grozi, da nas bodo tujerodna ljudstva iz Afrike in z Bližnjega vzhoda dobesedno pregazila! Prav v teh dneh naš posebni sodelavec poroča, kako se proti Sloveniji pomika večja množica migrantov, ki naj bi že v kratkem dosegla našo južno mejo v Beli krajini. To lahko pomeni, da bodo v naslednjih 48 urah razmere na tem območju dramatične.

Zato mora Slovenija in EU zavarovati in ubraniti svoje meje. Ob vsem tem je jasno, kdo se zavzema za uničenje Slovenije in Evrope, kot jo poznamo, in kdo želi Slovenijo in Evropo zavarovati pred nevarno islamizacijo! Pred uničenjem! To lahko naredijo samo desne vlade! Slovenija si nikakor ne more še naprej privoščiti tega, da se ilegalnim migrantom omogoča azilni postopek, kar pomeni veliko tveganje za varnost v Sloveniji in tudi za stabilnost proračuna, saj so stroški oskrbe množice migrantov zelo visoki.

Tokratne volitve so epohalne!

V Zboru za republiko so zato v posebni predvolilni izjavi z naslovom Priložnost za rešitev in preobrat zapisali, da smo v prelomnem času, zato moramo v državni zbor izvoliti najboljše ljudi. »Zbor za republiko – tako kot leta 2004, pred njim pa Demos leta 1990 – nasprotuje vsakršnemu vnaprejšnjemu izključevanju, vendar podpira predvsem stranke in osebnosti, ki so se izkazale pri obrambi resničnih nacionalni interesov, na primer SDS, NSi in SLS.«

Tudi Krščanski forum SDS opozarja, da je udeležba na volitvah in glasovanje za pomladne stranke naša moralna dolžnost. Ob tem še naprej pozivajo tudi k molitvi in postu za domovino in volitve. Kot so zapisali v izjavi pred tednom dni, imajo te volitve »značaj plebiscita, na katerem se bomo izrekali ne samo o tem, kdo bo vodil državo v naslednjih štirih letih, ampak tudi o tem, na kakšnih vrednotah bo temeljila vlada.«

migranti nemcija Demokracija

Ne nasedajte trikom in pritiskom!

Ob vsem tem je jasno, da ljudje ne smejo nasedati anketam, da je SDS (pomladne stranke) že zmagala, ampak se morajo čim bolj množično udeležiti volitev in glasovati za SDS in druge pomladne stranke. Predvsem se morajo varovati nasedanja različnim predvolilnim spinom, katerih namen je uspavati volilno telo pomladnih strank in mobilizirati tranzicijsko levico. Udeležba na volitvah pa je nujna tudi zato, ker že prihaja do poskusov zastraševanja tistih, ki bi radi preprečili zmago pomladnih strank tudi s silo, zato napovedujejo nove demonstracije. Udeležba in pametno glasovanje na volitvah je torej naša osrednja dolžnost.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine