9.8 C
Ljubljana
sreda, 28 septembra, 2022

Kult Uljanova Lenina- KUL je uprizoril operetni atentat na Janeza Janšo

Piše: Dr. Janez Suša

V sobotni prilogi glasila komunistične partije “Delo” dne 2. 4. 2020 lahko preberemo članek Aljoše Kravanje “Pandemija kot črna luknja smisla”, v katerem je med drugim zapisal (citat): “Virus torej izenači kmeta iz Sirije in bankirja iz New Yorka. Ponudi nam izjemno, skoraj utopično izkušnjo. Slavoj Žižek je dejal, da nas lahko pred pandemijo reši samo izum novega globalnejšega komunizma …”

“Delo” je kot vedno prodajalo gnilo komunistično solato. Virus ne izenači kmeta iz Sirije z bankirjem iz New Yorka, ker se bankir lahko takoj cepi, oziroma se je že. Sirski kmet pa ne, oziroma se bo morda lahko kdaj kasneje, ko bo že prepozno. Če mu bo ruski krvolok Putin blagovolil poslati sputnik cepivo, s katerim bi rad ponovno prvi osvojil zemeljsko orbito. Delov novinarski veleum je v svoji izjemni utopični izkušnji padel v črno luknjo smisla, ter mimogrede pomešal 15. stoletje, ko kuga ni izbirala med bogatimi in revnimi, z 21. stoletjem.

Nadalje se novinar “Dela” sklicuje na marksističnega filozofa in glavnega  ideologa sodobnih komunističnih revolucionarjev Slavoja Žižka, ki je dejal:  “Pred pandemijo nas lahko reši samo izum novega globalnejšega komunizma.” Čudno, hitro in nerazločno govori, brblja, otresa z glavo in se slini, ta svetovno slavni filozof, pri čemer gre morda za igrano nervozo v silnem intelektualnem navdihu in miselnem naporu. Ali pa morda že za kakšne bolezenske znake. Ne cepivo, ne zdravilo, ki ga je izumila sodobna znanost, reši nas lahko samo izum novega globalnejšega komunizma. Dialektično marksistično je logično dodati, da tudi  pitno vodo v Sloveniji lahko reši samo izum novega globalnejšega komunizma. Mnogi državljani so tej raci nasedli na referendumu.

Bencin ni voda
Revolucionarna koalicija Kult Uljanova Lenina-KUL zvesto sledi najnovejšemu izumu Slavoja Žižka in ga dosledno izvaja v svoji revolucionarni praksi.  Da bi nova komunistična revolucija morebiti uspela, je treba najprej ubiti premierja demokratično izvoljene vlade in zmagovalca vojne za neodvisnost Republike Slovenije, Janeza Janšo. Atentat novih komunističnih revolucionarjev na Janeza Janšo visi v zraku že več kot eno leto. Najbližje temu je bila komunistična gestapovka Tea Jarc dne 21. 8. 21 na Kredarici. Premier je počival na klopci pred planinsko kočo. Tea Jarc se je v zavetju teme prikradla v njegovo  bližino, vanj sprožila reflektor, kričala, ga zmerjala, zaničevala in zasliševala. Kot se izživlja pobesnela zagrizena komunistka nad svojo žrtvijo v udbaškem zaporu. Pištole potegnila in ustrelila premierja ni. Še ni. Namesto pripravljenega govora bi lahko v žepu imela pištolo.

Tea Jarc (foto: STA)

Je pa na petkovih demonstracijah pištolo že potegnila in ustrelila na policiste študentka FDV Eva Vene. Kar je javno odobraval novinar Marko Crnkovič, češ da je dekle opravilo svojo dolžnost, ravnala po vesti in ji ni treba odgovarjati. Pripadniki Kulta Uljanova Lenina sedaj isto trdijo za Teo Jarc. Dekle je pač opravilo svojo državljansko dolžnost in pravico. Najbolj jo zagovarja že odpisani komedijant Šarec, ki je za prave revolucionarje le še koristen idiot.

V pištoli Eve Vene ni bil bencin, ampak voda. Bencin in vžigalnike pa sicer uporabljajo petkovi polit-kolesarji, ko pred parlamentom  požigajo poslanske stole in lutke politikov demokratične vlade, ki jih fanatično sovražijo. Za tožilstvo je bilo oboje, ter vsi ostali komunistični napadi v zadnjem letu, vse zgolj umetniški performance. Stara naci-komunistična nasilna revolucionarna praksa je za tožilstvo po novem umetniški performance. V demokratični republiki?

Beden umetniški performance operetnega atentata
Umetniški performance operetnega atentata na premierja Janeza Janšo na Kredarici ni uspel. Komunistični atentatorji ga še prestrašiti niso uspeli. Niti malo. Smejal se jim je, ter jim navrgel: “Nisem vedel, da ima Polje danes dan odprtih vrat!” Pri čemer zagotovo ni hotel žaliti pacientov na Psihiatrični kliniki Ljubljana-Polje. Naslednji dan je na twiterju dodal, da so v čudovitem vremenu s prijatelji osvojili vrh Triglava, opravili gorniški triglavski krst ter razkužili skale in Aljažev stolp po včerajšnji kontaminaciji. Premier Janez Janša ima odlično taktiko utrujanja renčečih živčnih psov revolucije. Vsake toliko jim vrže suho kost, da se zanjo stepejo med sabo.

Ker je “umetniški performance” operetnega atentata na Kredarici izpadel skrajno bedno, so komunistični revolucionarji poskušali rešiti svojo naci-komunistično opereto z lažno novico, da je Janez Janša zbežal iz Kredarice s helikopterjem. So pa res šaljivci. Janez Janša ni bežal pred srbsko vojsko, tanki in avioni, ko so napadli Slovenijo. Ni so ga zlomili, ne komunistični in udbaški sodni procesi, ne zapori. Ker ga komunisti in udbaši niso uspeli nikoli, ne fizično ne politično ubiti, imamo danes neodvisno Slovenijo. Svobodno in demokratično pa še ne.

Revolucionarni manifest
Komunisti, pripadniki novega Kulta Uljanova Lenina – KUL, če hočete v Sloveniji izvesti revolucijo, izum novega globalnejšega komunizma Slavoja Žižka, morate najprej ubiti Janeza Janšo. Ter uporabiti Ljudmilo Novak kot novega Kocbeka. Če ne verjamete, vprašajte stare izkušene partizanske revolucionarje. Pa še potem vam nebi uspelo. Preveč imamo zavedni Slovenci in domoljubi radi svojo domovino, naš Slovenski narod, svobodo in demokracijo. Sinčki in hčerkice bivših in sedanjih komunističnih funkcionarjev na proračunski infuziji, rojeni z zlato žlico v riti,  pleničarji in gatarji, si pravega atentata sami ne upate izvesti. Preden pa naščuvate in plačate za atentat na premiera Janeza Janšo kakšnega primitivnega, kriminalnega in zadrogiranega južnjaka, si kupite direktne letalske karte za Severno Korejo, Venezuelo ali Kubo, ker humanitarnega koridorja ne bo. Revolucija vam polzi iz rok. Če ste pravi junaki in revolucionarji, pridite na ulice in začnite kot talibani streljati ljudi. Tako kot  pravi punk rokerji islama, bi rekel Ervin Hladnik Milharčič.

Ljudmila Novak (Foto: STA)

Profesor “Fuk je Kranjcem v kratek čas” in njegov dekan
Po propadli bedni opereti na Kredarici,  so se KUL-ovci začeli  gristi med seboj, kot živčni razbesnjeni psi, pri čemer so najbolj renčali tretje klasni aktivisti stranke Levica. Češ da za revolucijo najbolj delajo in trošijo denar prav oni.  Idejni vodja propadle operete na Kredarici, profesor Miran Hladnik iz FF-Lj., je v svoji reportaži namigoval, da premier Janez Janša z vohunskim izraelskim Pegazom zalezuje Tejo Jarc in ostale revolucionarje. Potem pa se je cepec zarekel, da je Teja Jarc premierju na Kredarici prebrala del pripravljenega govora. Če ve, da je prebrala le del pripravljenega govora, najbrž pozna tudi celotni govor Tee Jarc? Mogoče ji ga je sam napisal? E-jej-jej profesor “Fuk je Kranjcem v kratek čas”!  Študentke ga obtožujejo spolnega nadlegovanja, boji se, da ga bo doletela enaka usoda kot njegovega kolega Igorja Pribca, pa se je domislil Zokijeve strategije. Dokler je proti Janši in zagovarja Teo Jarc, revolucionarke in feministke, je nedotakljiv, njegova služba na fakulteti je varna. Da so feministke uspele deložirati velikega borca za komunistično revolucijo Igorja Pribca iz FF, je moralo biti spolno nadlegovanje res hudo, zelo hudo.

Profesor Filozofske fakultete dr. Miran Hladnik. (Foto: STA)

Dekan Roman Kuhar, ki je imel pri odkrivanje spolnega nadlegovanja na FF precej negativno vlogo,  je v intervjuju na TV-Kult Uljanova Lenina, prav tako udaril z preizkušeno anti-Janša retoriko in močno zagovarjal Teo Jarc, češ da na revico sedaj fašisti zlivajo gnojnico. Aktivist in veliki borec za pravice LGTB, je kot svoj največji dosežek na FF izpostavil slovnično uvedbo ženskega spola v pravne akte na FF. Največji problem v Sloveniji in Evropi pa je zanj nasilje na skupnostjo LGTB. To pa to! Silen intelektualec! O komunističnemu nasilju in grožnjah s smrtjo premierju pa molči, kot da mu je mucka jezik snedla. Čeprav je Janez Janša že v svojem predstavitvenem govoru v parlamentu dne 3. 3. 2020 izrecno povedal,  da v Sloveniji ni dobrodošel tisti, ki ne priznava pravice žensk in kriminalizira istospolne zveze, ter nikoli kasneje česa rekel ali storil v škodo LGTB skupnosti. Če bi Kuharja kakšen homofob osvetlil z reflektorjem, ga zmerjal in žalil, da je homoseksualec, bi najbrž drugače govoril. Vpraša naj se, kaj bi rekel, če bi se to zgodilo kakšnemu sodniku? KUL-ovci bi zganjali celega hudiča, zadeva bi odmevala po celi Evropi in v Bruslju. Premier Janez Janša pa bi bil obdolžen, da ukinja vladavino prava.

Zadeva s spolnim nadlegovanjem na FF je zelo nerodna. Res da starši radi vidijo, da punce diplomirajo, da pa jih profesorji šlatajo in kavsajo, jim pa ni všeč. Da FF v Ljubljani ni leglo perverznih profesorjev, je skušala prepričati gledalce TV-KUL družbeno politična delavka,  tovarišica novinarka  Ksenija Horvat, ki je dobila trenutno amnezijo in Kuharja povsem pozabila vprašati, kako je z spolnim nadlegovanjem študentk na FF? Gledalcem je sporočila, da če si proti Janši, ne bo glede šlatanja in kavsanje študentk, ter fukanja farmacevtk, na TV-Kulta Uljanova Lenina nobenih vprašanj in nobenih odgovorov.

Kako prepričati gledalce, da nas lahko reši samo nov izum globalnejšega komunizma?
Pripadniki Kulta Uljanova Lenina so dejansko še najbolj podobni krdelu prestrašenih, steklih, živčnih psov, brez pravega vodje tropa. Dekle, ki bi bila rada alfa samica KUL-a, ne zna povedati več kot pet stavkov. Čeprav je bivša novinarka RTV Slovenija, hišne televizije Kulta Uljanova Lenina. Gledalci KUL televizije že eno leto non-stop gledajo kot gejša napudran vsiljivi obrazek, kako se muči, laže in spakuje, ter ponavlja pet enih in istih stavkov. Pa še ti so kontradiktorno cviljenje.

RTV voditeljica Ksenija Horvat. (Foto: Zajem zaslona)

Dejansko je težko prepričati gledalce, da jih pred pandemijo lahko reši samo izum novega globalnejšega komunizma. Da bi gledalci to verjeli, jih je treba intenzivno strašiti pred pandemijo, držati v negotovosti, v pričakovanju katastrofe,  in jih podžigati na demonstracije, češ da je Janez Janša “fašist in nacist”, ter da izkorišča pandemijo za uvedbo diktature. Dekletu je res težko prodajati to izmišljeno sranje.

Da pa bi gledalci televizije Kulta Uljanova Lenina morebiti res verjeli, da jih pred pandemijo lahko reši samo Žižkov izum novega globalnejšega komunizma, mora čim več ljudi tudi dejansko zboleti in umreti. KUL-ovci se dobro zavedajo, da lahko to dosežejo le tako, da se čim manj ljudi cepi, da se jih čim več okuži, zboli in umre. Da se funkcioniranje države ustavi in zavlada kaos. Vsako jutro komaj čakajo, kdaj se bodo krivulje NIJZ končno dvignile. Žrtve so potrebne, revolucija žre svoje otroke za dosego višjih ciljev. Dežurni krivec za bolne in umrle ter za zaprtje države, pa bo, kdo pa drug, “fašist in nacist” Janez Janša.

Padanje gledanosti televizije Kulta Uljanova Lenina
Vendar gledanost KUL-ovske televizije rapidno pada. Samo povsem zavedeni, zmešani in bolni na duhu verjamejo, da jih bo pred pandemijo rešil Žižkov izum novega globalnejšega komunizma.

Ob padanju gledanosti je KUL televiziji izredno prav prišel anti-cepilni pojoči major Troha, ki je z uradnim dovoljenjem demonstriral na občinski parceli med ulico Moša Pijade in stavbo KUL televizije. Dolgo časa so se pretvarjali, da jim gre Troha na živce, nato pa so ga z veseljem spustili v svoj studio KUL-Odmevov in poklicali policijo, ki je Troho vljudno prosila, da naj se s svojimi zmešanci odstrani. Zatem pa so se začeli infantilno zaskrbljeno spraševati, kako ustaviti val nasilja? Ki ga sami generirajo in podžigajo. Odgovor razumnih državljanov, ki prisiljeno plačujejo KUL televizijo, je povsem enostaven: Prenehajte prati možgane gledalcem, kolikor jih še imate, z izumom novega globalnejšega komunizma, ki nas edini lahko reši pandemije! Prenehajte s tem sranjem.

Pojoči major Ladislav Troha. (Foto: STA)

Policijska burka s Troho je fundamentalne revolucionarje hudo zmedla. Pojoči major Troha in njegovi anti-cepilnimi zmešanci, so v bistvu podporniki ideje novega izuma globalnejšega komunizma, ki nas edini lahko reši pandemije. Zakaj neki naša komunistična policija preganja za revolucijo koristne idiote? Preganja in zapira naj “gnusne naciste” Rumene jopiče! Če bi v oddaji KUL-Odmevi s kitaro prepeval major Troha, bi bilo to res KUL. Gledanost naše KUL televizije bi zagotovo narastla in širila ideje revolucije. Sklenili so, da naj sin vrhovnega državnega tožilca Jaša Jenull ukaže policiji, da naj Troho in njegove takoj izpusti in najmilejše obravnava. Naša KUL televizija pa mora pojočega majorja Troho obvezno uvrstiti v oddajo KUL-Odmevi.

Gorje ministru Hojsu!
Pri aferi gnusnih nacističnih Rumenih jopičih se je nepredvideno izkazalo, da ima veliki vodja nove revolucije Jaša Jenull zelo občutljiv, razdražljiv in slaboten ego. Nesrečnik, ki je živel s svinjo v stanovanju, se je izgleda prepoznal v nedolžnem svetopisemskem tvitu ministra Hojsa: “Ne meči biserov med svinje!” Gorje ministru Hojsu! Takoj je moral na zaslišanje na policijo. Čeprav v svojem tvitu sploh ni omenil Slovenskega naroda, ne manjšin, kar je osnovni element očitanega suma kaznivega dejanja. Minister Hojs bo lahko vesel, če ne bo končal na Golem otoku. Dobro naj si zapomni, kaj pomeni užaliti revolucionarja, sina vrhovnega državnega tožilca!

Notranji minister Aleš Hojs (foto: STA)

Ograja in prodaja
Da bi se televizija Kulta Uljanova Lenina rešila svojega koristnega problema – Trohe, je vprašala župana Zokija, če jim proda parcelo med ulico Moša Pijade in stavbo KUL televizije. Da bodo lahko postavili varovalno ograjo. Ker pa je ograja v bistvu gnusna in v nasprotju z izumom novega globalnejšega komunizma, so to idejo hitro opustili.

Prodaja je v bistvu dobra ideja. Vlada RS naj proda STA. S stališča medijske svobode in neodvisnosti sploh ni higienično, da je lastnik STA d.o.o.. Levičarskim bruseljskim uradnikom bodo od veselja in sreče ploskale riti. Veselinovič je dokazal, da je STA  komercialna agencija, ki ne rabi državne pomoči.  Narediti je treba javni razpis in STA prodati. Pri RTV Slovenija, tj. televiziji Kulta Uljanova Lenina, pa je treba iti po Grškem scenariju in zaključiti z izumom novega globalnejšega komunizma.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine