12.5 C
Ljubljana
ponedeljek, 26 septembra, 2022

Kriminalec Ličina, Stevanovićev kolega, na današnjem protestu napoveduje nasilje!

Piše: Sara Kovač (Nova24tv)

Danes bo v centru Ljubljane potekal neprijavljen protest. Glede na to, da so svojo udeležbo napovedali nekateri nevarni in nestabilni ljudje, je vprašanje, ali bo protest potekal mirno in brez izgredov. Anis Ličina, star znanec policije, je namreč na svojem Instagramu objavil sliko granitne kocke s pripisom “dobrodošel Janez Janša”. S tem jasno napoveduje, da protest ne bo miren. Spomnimo, da je eden izmed proticepilskih protestov končal z nasiljem.

“Dobrodošel Janez Janša” je Anis Ličina zapisal ob sliko granitne kocke, ki jih očitno nameravajo protestniki metati in vzpodbujati nasilje. Ali bo Ličina tudi na protestu, ni znano, saj naj bi po zadnjih informacijah pobegnil čez mejo, potem ko mu je sodišče odredilo pripor, o čemer pa je bil menda še pravočasno obveščen. Ličina je imel namreč spomladi težave tudi v Avstriji, kjer so ga aretirali zaradi suma storitve kaznivih dejanj, povezanih s trgovanjem s prepovedanimi drogami. Na protest bo očitno poslal svoje nasilne “privržence”.

O mestnem svetniku in organizatorju protesta Zoranu Stevanoviću pa prihajajo na dan vedno nove informacije. Kot smo že poročali, naj bi bil pred leti v navezi z nekdanjim šefom protikorupcijske komisije Dragom Kosom v zadevah pri Hypo banki, zanesljivo pa naj bi se družil tudi s kriminalcem Ličino.

Foto: Instagram

O poteku protesta bomo še poročali.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine