22.5 C
Ljubljana
nedelja, 1 avgusta, 2021

Kratek spomin Marjana Šarca: Priznal, da je poklical Jenulla in mu dal obljubo glede protestov, a je ni izpolnil!

Nov vikend, novi šarcizmi nekdanjega predsednika vlade Marjana Šarca. Njegov medijski guru Matej Špehar je na naslovnici spletne strani LMŠ zapisal pompozni naslov Marjan Šarec: Nam je pomembno, kakšna vlada je in koliko lahko naredi. Dobrega, ne škode. Glede na to, da je Šarčeva vlada pustila skladišča z nujno zaščitno zdravstveno opremo popolnoma prazna, bi lahko še enkrat premislili, preden izustijo še enega izmed svojih “Radio Ga Ga” domislic.

 

Predsednik stranke LMŠ Marjan Šarec laže, to potrjujejo tudi številni medijski ulovi njegovih neresnic, in se tega sploh ne zaveda. Kot kaže pa ni kaj dosti bolj inteligenten medijski guru LMŠ-ja Matej Špehar, saj bi razgledan piarovec resne stranke hitro umaknil očitno laž, ki sta jo zapisala. “En dan prej sem poklical Jašo Jenulla in mu zagotovil, da ne jaz, ne naši člani ne bomo prisotni, sploh pa ne pod znamko LMŠ, saj bomo željo kolesarjev, kdor koli že bodo, upoštevali. Tako je tudi bilo. Tisti, prvi, petek in tudi vse naslednje,” so zapisali Šarčevo cvetko na uradni strani stranke.

Gre seveda za še eno v vrsti zavajanj, saj sta se protestov udeleževala tako Šarčev šef v senci Damir Črnčec kot tudi Špehar. Le-ta je s kamero prešteval število protestnikov. Mogoče je Šarec pozabil, da je policist na sliki, ki se je slikal s protestnikom na enem izmed protestov prav podpornik njegove stranke?

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine