5.1 C
Ljubljana
torek, 20 aprila, 2021

Kdo te plačuje, bloger Roni Kordiš – Had?

Obstaja posebna divizija v službi globoke države, reče se ji “influencerji”. To so družbeno politični delavci, nadnovinarji, ki skrbijo, da vam povedo, kako morate misliti. Ker če ne mislite tako, je z vami nekaj narobe! Niste “IN”!

Za vse tiste, ki ste preveč zasedeni s svojim delom in bojem za preživetje iz meseca v mesec, ko morate poleg tega vsako leto za NVO organizacije in MSM medije, ne da bi se tega zavedali, plačevati milijone €, vas moramo obvestiti, da tu poleg omenjenih v službi globoke države, obstaja še posebna divizija, ki se ji reče “influencerji”.

Za vaš denar si je globoka država marsikaj uredila, tudi “influencerje”. Pranje možganov je prava znanost, brez tega vas ne bi mogli držati “na povodcu”. Influencerji vas namreč “obveščajo”, kaj je “in”, kako je treba razmišljati. Njihovo delo je metodično, dolgotrajno in zaradi tega zelo pomembno za usmerjanje javnega mnenja. 

Med te “influencerje”, ki živijo razkošna življenja, včeraj smo pisali o Zlatku Čordiću, zagotovo spada tudi Roni Kordiš (partizansko ime: Had).

Če pogledate njegov blog na naslovu had.si, ki sega v leto 2005, boste videli, da gre za dobro načrtovan in dolgotrajen projekt, ki ne bi imel nikakršne možnosti za preživetje, kaj šele resno vsakodnevno delo, če avtor ne bi imel odličnih prilivov. Povrhu vsega, poleg bloga obstaja še račun na twitterju, kjer Kordiš pokriva “akcije”, kot je ta zadnja kolesarska v Ljubljani.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine