14.2 C
Ljubljana
ponedeljek, 20 maja, 2024

Kdo od znanih Bistričanov, Poljčančanov, Oplotničanov in Makolčanov podpira kandidaturo mag. Karmen Furman?

Do državnozborskih volitev nas loči le še nekaj dni in vse stranke pospešeno prepričujejo še neopredeljene volivce. V slovenskobistriškem okraju, ki združuje občine Slovenska Bistrica, Poljčane, Oplotnica in Makole, so se nekateri vplivneži že javno opredelili in dali jasno vedeti, koga bodo obkrožili 3. junija. Med podporniki mag. Karmen Furman najdemo kar nekaj znanih Štajercev, med njimi župane, podžupane, podjetnike, prepoznavne upokojence in druge.

Če želi kandidat uspeti na volitvah, je pomembno, da ga podpira in mu zaupa širša javnost in ne le nekaj posameznikov. Glas vplivneža šteje enako, kot glas vsakega izmed državljanov, ki ima volilno pravico. Je pa res, da če uspešni ljudje v kandidatu prepoznajo pozitivno osebo, je to lahko zgolj dobra referenca, da se jim pridružijo še ostali neopredeljeni.

Vplivneži se zavedajo, da če želi nekdo zastopati interese svojih krajev, potrebuje za to znanje in razumevanje delovanja lokalnega okolja, potrebuje delovne izkušnje na vodilnih delovnih mestih, zaupanje sodelavcev ter zaupanje ljudi z dolgoletnimi izkušnjami v politiki in gospodarstvu. Pomembna je povezanost med predstavniki lokalnega okolja, Ljubljano in Brusljem ter da je na koncu za uresničitev zadanih nalog v državnem zboru potrebna tudi politična stranka, ki ima tradicijo, strokovni svet, realni program, izkušnje in razumevanje za lokalna okolja.

Več si lahko preberte TUKAJ.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine