16.6 C
Ljubljana
četrtek, 13 maja, 2021

“Kdo bo pazil otroke vulkanizerjev”? Če bodo tako nadaljevali, bodo to najbrž kar novinarji Dnevnika!

Dnevnik v lasti tajkuna Bojana Petana vedno znova dokazuje, kako izgublja svoj kompas. Na naslovnico tiskane oblike so namreč uvrstili članek z naslovom: “Kdo bo pazil otroke vulkanizerjev”. Kako si predstavljajo, da je to glavni srž problema v času krize z novim koronavirusom, je težko razumeti. Še posebej v luči dejstva, da so trgovine z živili, lekarne, bencinske črpalke in bolnišnice odprte ves čas trajanja epidemije. Očitno pa jih toliko za varstvo teh otrok ne skrbi. 

 

Marsikdo, ki sliši, da je na naslovnico umeščen članek z naslovom “Kdo bo pazil otroke vulkanizerjev”, upravičeno pomisli, da gre morda za glasilo Avto-moto zveze Slovenije (AMZS). Ko človek uvidi, da gre za Dnevnik, se lahko upravičeno nasmeji in si reče: “Od kod pa jim sedaj to?”.

Enotno: Gre za slabo uredniško odločitev
Sodeč po komentarjih okrog izbire osrednje novice na Dnevniku je očitno, da so si bralci enotni, da so na Dnevniku povsem izgubili občutek za uredniško politiko. Med komentarji so namreč med drugim znašli: “Hvala za tole, najprej sem se nasmejal, potem me je nenadoma spreletelo, da ne gre za oglasno prilogo AMZS, temveč za popolno izgubo občutka za uredniško politiko. Tiskani mediji so tik pred zlomom. Namesto da bi privabljali bralce, zlorabljajo njihovo empatijo za svoje travme.”; “Res slaba uredniška odločitev…”; “Res podn pisunstvo, kdo pa pazi otroke zdravstvenih delavcev, policajev, trgovk, kuharjev, poštarjev,…. zaprejo naj že štacuno?!”

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine