7.5 C
Ljubljana
sreda, 1 februarja, 2023

Kar Kučanu na um, to Mladina na “drum” – s podlimi napadi na sosednjo Madžarsko

Milan Kučan, zadnji šef Komunistične partije Slovenije in ex predsednik slovenske države, čeprav njena samostojnost ni bila njegova intimna opcija, v svojih govorih napoveduje pomembne politične “tektonske” premike v državi in išče vrage in sovrage doma ali v naši soseščini. Njegovim “zgodovinskim” besedam hlapčevsko sledi večina dominantnih medijev, med katerimi mu je najljubša Mladina, ki se finančno napaja iz istih mafijsko-udbaških virov, kakor se je njegova Komunistična partija Slovenije. 

 

Na letošnji proslavi ob kulturnem prazniku v narodnostno mešani občini Dobrovnik je Kučan v svojem govoru “sovrage” poiskal kar v naši neposredni soseščini, na Madžarskem. V govoru, iz katerega so štrlele besede, kot so revolucija, osvobodilni boj in neobračanje v preteklost, je Kučan postavil okvir “novega” sobivanja! “Ustvarili smo svojevrstno, sicer majhno, a pravo multikulturno skupnost. To je velika civilizacijska pridobitev, ki se ji na žalost marsikje v Evropi, tudi v naši neposredni soseščini, zadnje čase odreka domovinska pravica.” In kdo bi naj bil ta, ki noče dati domovinske pravice multikulturni skupnosti v Evropi, za katero se tako zavzema Kučanov odlikovanec, ameriški milijarder madžarskih korenin George Soros, in je v naši neposredni bližini? Kučan pozna pod tem imenom verjetno le en odgovor: “Viktor Orban!” 

Tudi tokrat je Kučanovemu “umu,” sledil Mladinin “drum”! Z naslovnicami pa tudi z vsebino so se primitivno lotili Orbana in sosednje Madžarske. Mladina ne bi bila Mladina, če v to svoje greznično novinarstvo ne bi zapakirala tudi Slovenske demokratske stranke.

Celoten članek si lahko preberete TUKAJ.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine