17.4 C
Ljubljana
nedelja, 16 maja, 2021

Kar Kučanu na um, to Mladina na “drum” – s podlimi napadi na sosednjo Madžarsko

Milan Kučan, zadnji šef Komunistične partije Slovenije in ex predsednik slovenske države, čeprav njena samostojnost ni bila njegova intimna opcija, v svojih govorih napoveduje pomembne politične “tektonske” premike v državi in išče vrage in sovrage doma ali v naši soseščini. Njegovim “zgodovinskim” besedam hlapčevsko sledi večina dominantnih medijev, med katerimi mu je najljubša Mladina, ki se finančno napaja iz istih mafijsko-udbaških virov, kakor se je njegova Komunistična partija Slovenije. 

 

Na letošnji proslavi ob kulturnem prazniku v narodnostno mešani občini Dobrovnik je Kučan v svojem govoru “sovrage” poiskal kar v naši neposredni soseščini, na Madžarskem. V govoru, iz katerega so štrlele besede, kot so revolucija, osvobodilni boj in neobračanje v preteklost, je Kučan postavil okvir “novega” sobivanja! “Ustvarili smo svojevrstno, sicer majhno, a pravo multikulturno skupnost. To je velika civilizacijska pridobitev, ki se ji na žalost marsikje v Evropi, tudi v naši neposredni soseščini, zadnje čase odreka domovinska pravica.” In kdo bi naj bil ta, ki noče dati domovinske pravice multikulturni skupnosti v Evropi, za katero se tako zavzema Kučanov odlikovanec, ameriški milijarder madžarskih korenin George Soros, in je v naši neposredni bližini? Kučan pozna pod tem imenom verjetno le en odgovor: “Viktor Orban!” 

Tudi tokrat je Kučanovemu “umu,” sledil Mladinin “drum”! Z naslovnicami pa tudi z vsebino so se primitivno lotili Orbana in sosednje Madžarske. Mladina ne bi bila Mladina, če v to svoje greznično novinarstvo ne bi zapakirala tudi Slovenske demokratske stranke.

Celoten članek si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine