3.8 C
Ljubljana
torek, 13 aprila, 2021

Kadrovanje po Sorosevi meri: Vlada razrešila direktorja urada za mladino in na mesto v. d. direktorja imenovala Tina Kampla iz vrst socialdemokratov

Socialdemokrati so že začeli s kadrovanjem po Sorosevi meri. Šarčeva vlada je odstavila direktorja urada za mladino in na mesto vršilca dolžnosti imenovala neizkušenega mladiča iz vrst Mladega foruma SD in spodletelega kandidata za poslanca Tina Kampla.

 

Vlada Marjana Šarca je s položaja direktorja urada za mladino razrešila Roka Primožiča, ki ga je letos za obdobje petih let nastavila vlada Mira Cerarja. Kadrovanje po okusu Šarčeve vlade je tako v polnem zamahu, najbolj aktivni pa so po vsem sodeč ravno Socialni demokrati Dejana Židana.

Tako so na mesto vršilca dolžnosti direktorja urada za mladino za obdobje šestih mesecev po poročanju STA imenovali spodletelega kandidata za poslanca SD Tina Kampla. Kampl dejanskih izkušenj z delom nima, največ, kar premore v svojem življenjepisu, je predsednikovanje raznim mladinskim lokalnim in nacionalnim organizacijam ter aktivno članstvo v radikalnem Mladem forumu SD.

Šarčeva vlada ni podala razloga za Primožičevo razrešitev, jasno pa je, da gre pri imenovanju predsednika Mladinskega sveta Slovenije na mesto v. d. direktorja urada za mladino za menjavo kadrov. Vprašanje na mestu je, s čim si je Kampl zaslužil tako funkcijo, glede na pomanjkanje kakršnihkoli realnih delovnih izkušenj.

Še en nesojeni poslanec SD! Ampak direktor bo pa zato, ker je sposoben, ne zato, ker je vaš, anede?

 

in MSS sploh ni edini v Sloveniji,ki se ukvarja z mladimi in je na Sorosovem seznamu. DOS (Dijaška Organiz. Slovenije) je del OBESSU (Organising Bureau of European Student Unions) , ki je seveda del Open Society by Soros. Tako jih indoktrinirajo v obdobju, ko je to najlaže !

See Božena Kokot ?️‘s other Tweets

Po pisanju spletnega portala Politikis je Kampl v letu 2013 želel pridobiti podatke, do katerih ni bil upravičen. Pod pretvezo, da potrebuje informacije za raziskavo na temo financiranja političnih strank in volilnih kampanj, je želel od SDS podatke o količini zakupljenega prostora na POP TV v letu 2012.

Kampl se v svojem e-mailu ni identificiral kot tedanji predsednik sveta Mladega foruma SD, temveč kot zgolj magistrski študent politologije na FDV.

A. B.

Zadnje novice

Sorodne vsebine