11.2 C
Ljubljana
ponedeljek, 3 oktobra, 2022

Izjava za javnost portala e-maribor: Lažniva Tarča se je spravila nad naš portal?

Piše: e-maribor.si

Portal e-maribor, ki bo drugo leto praznoval 5. rojstni dan je očitno postal trn v peti levi politični sferi, zato ga je pač potrebno po levičarsko “spljuvati” in uničiti.

Portal e-maribor je eden tistih portalov, ki je postal trn v peti levičarski srenji in ga je potrebno utišati, ali še boljše kar uničiti. Lažniv prikazi o slabi gledanosti našega medija so seveda pobalinsko delo novinarjev Tarče, kjer naj bi prikazovali dejstva in resnico, v bistvu pa gre za blatenje, drugače mislečih medijev, ali če želite desnih medijev.

Portal je med ljudmi, ne samo v Mariboru, pač pa po celi Sloveniji, še posebej med t.i. desnimi volivci zelo prodoren in gledan portal in laganje nacionalne televizije o slabi gledanosti, je iz trte izvit podatek. Portal e-maribor mesečno doseže od 300 do 500.000 mesečnih edinstvenih ogledov. Kar je za lokalni portal zavidljiv ogled. (V mesecu avgustu smo tako dosegli preko 400.000 edinstvenih ogledov strani.)

Tudi oglaševalcem, ki oglašujejo na našem portalu se ni potrebno bati, da oglašujejo na našem portalu, saj tudi oglasi dosegajo zavidljiv ogled, saj je oglas Pošte Slovenije na našem portalu v enem mesecu videlo kar 508.825 ljudi

Seveda pa naš portal ni le portal novic, ampak tudi portal obveščanja. In zato že od začetka epidemije skušamo ljudem svetovati in jih obveščati o epidemiji koronavirasa s pravimi podatki o okuženosti. Samoiniciativno smo na portalu začeli osveščati ljudi o cepljenju, saj smo mnenja, da je cepljenje proti koronavirusu še kako pomembno. Za razliko od televizijske oddaje Tarča, kjer dlje, kot od blatenja po vladnih ukrepih ne pridejo.

Oddaja Tarča, ki je naš  portal hotela očrniti, kot slabo gledanega in je zato vrgla slabo luč tudi na potencialne oglaševalce je še eden od poskusov utišanje našega portala, za katerega so v eni izmed prejšnjih Tarč dejali celo, da naš portal sploh ni medij. In zavidljiva visoka gledanost portala gre očitno v nos nekaterim levim politikam, da bi ga utišali.

Vsem tistim, ki naš portal želijo OČRNITI, pa sporočamo NE BOSTE NAS UTIŠALI!

Uredništvo portala

 

 

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine