6.2 C
Ljubljana
četrtek, 6 maja, 2021

Hobotnica Matjaža Hana se širi z uničevanjem njegovih nasprotnikov: Tako je bila z mestom članice uprave papirnice Radeče nagrajena odvetnica, ki je preslepila lastnega klienta!

Ko preučujemo udeležbo članov Židanove stranke SD v državnih podjetjih, lahko uvidimo, da ti ne zasedajo le direktorskih stolčkov, ampak znajo dobro poskrbeti tudi za svoje širše sorodstvo. Med najbolj vplivnimi imeni je nedvomno najbogatejši poslanec iz stranke SD Matjaž Han. Znano je, da njegovo družinsko podjetje dobro posluje z največjim državnim podjetjem Petrol in s podjetjem Radeče papir nova. Javnosti pa je manj znano ime Mateja Kajzba iz kroga poslanca Hana, ki v podjetju Radeče papir nova zaseda mesto direktorice za kadrovske in pravne zadeve, poleg pa ima še svoje zasebno podjetje, ki neverjetno dobro služi.

 

Marsikdo še ni slišal za Matejo Kajzbo, ustanoviteljico in edino družbenica družbe PREMS, pravne in poslovne rešitve, d.o.o. s sedežem na Štekličevi ulici 2 v Ljubečni. Njeno podjetje je po podatkih Ebonitete leta 2016 zaslužilo 123.252 evrov, leta 2017 146.694 evrov, leta 2018 pa 145.463 evrov. Glede na to, da je edina družbenica v podjetju, ki je bilo ustanovljeno leta 2015, ob enem pa pogodbeno deluje kot ena izmed direktorjev oziroma zakonitih zastopnikov družbe Radeče papir nova, d.o.o. sicer odgovorna za pravno in kadrovsko področje, je več kot očitno, da ji dobro postlano.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine