10.8 C
Ljubljana
petek, 7 oktobra, 2022

Generacija identite: Resnica je naše orožje

»Mi se zavzemamo za ohranitev naše domovine v sklopu Evrope narodov, za etnopluralizem, za ohranjanje raznolikih etnokultur ter s tem tudi za resnično raznolikost naše celine in tega planeta,« so zapisali v Generaciji identitete.

Njihovo sporočilo objavljamo v celoti.

»V zadnjem času smo bili priča novim napadom na Generacijo identitete v praktično vseh ‘mainstream’ medijih. Tako domači kot tudi tuji mediji  želijo tokrat, poleg že starih obtožb ‘rasizma, nestrpnosti in sovražnega govora’, povezati Generacijo identitete tudi s terorizmom. Povod za to medijsko gonjo je bil terorističen napad v mestu Christchurch, na Novi Zelandiji, saj se je izkazalo, da je napadalec Brenton Tarrant v letu 2018, preden je postal terorist, torej preden je zagrešil kakršenkoli zločin, doniral določeno vsoto denarja vodji avstrijskih identitarcev Martinu Sellnerju in pa francoski podružnici našega gibanja. Vsi veliki mediji so takoj pograbili ta podatek ter začeli v stilu srednjeveških inkvizicij širiti lažne obtožbe in namigovanja glede Generacije identitete, da naj bi šlo za podpornike terorizma.

Naši slovenski mediji so zaradi informacije, da se je Tarrant na svojih potovanjih kratek čas zadrževal tudi v Sloveniji, takoj začeli s popolnoma neutemeljenim namigovanjem med vrsticami, da se je morda srečal tudi z našo podružnico identitarnega gibanja, kar pa je seveda popolno zavajanje javnosti in tipičen primer lažnih novic, saj smo slovenski identitarci izvedeli, kdo je Brenton Tarrant, šele takrat kot ves preostali svet, torej šele po njegovem napadu. Generacija idenitete je popolnoma legitimna in legalna organizacija, ki spoštuje zakone, ter širi svoje sporočilo domoljubja, etnopluralizma in ohranjanja naše etnokulturne dediščine in tradicij naših prednikov po miroljubni in demokratični poti. Vendar pa smo ravno zato kot gibanje, ki povezuje mnoge evropske patriote ter spodbuja legitimne in konstruktivne alternative današnji vse bolj nedemokratični ureditvi znotraj EU, trn v peti plutokratom in globalistom, ki danes vladajo Evropi in Zahodu.

Današnji ‘mainstream’ mediji, ki so že dolgo časa nazaj izgubili občutek za objektivnost ter jih bolj kot raziskovalno novinarstvo zanima širjenje lažnih novic, pa so postali le propagandno krilo v mašineriji sistema globalistov. Njihov glavni cilj je tako diskreditacija in omaloževanje vsakega legitimnega odpora multikulturnemu eksperimentu in lažnim ideologijam liberalizma in kulturnega marksizma. Konec koncev je ravno vsiljevanje multikulturnega modela družbe ustvarilo situacijo medsebojnih etničnih konfliktov in kaosa, katerega posledica je tudi ravno ta terorizem, s katerim naj bi bili mi nekako povezani.

Generacija identitete se s tem, ko se bori proti vsiljevanju multikulturalizma, bori tudi proti njegovim posledicam, kot so terorizem, kaos in porast zločinov. Mi se zavzemamo za ohranitev naše domovine v sklopu Evrope narodov, za etnopluralizem, za ohranjanje raznolikih etnokultur ter s tem tudi za resnično raznolikost naše celine in tega planeta. Naš ščit, s katerim branimo svojo idejo, tradicijo in identiteto, kot tudi naš meč, s katerim sekamo po lažni doktrini kulturnega marksizma, ki obvladuje ‘mainstream’ medije, sta resnica.  Oni imajo na svoji strani kapital in druga sredstva, s katerimi nas želijo utišati, vendar pa se resnice ne da ustaviti, kot se ideje ne da ubiti. Vedno več ljudi podpira naše gibanje in naše ideje, saj so spregledali lažne novice, s katerimi jih želijo zastrupljati globalistični mediji, ter si želijo tudi sami družbe, kjer bo resnica spet cenjena in spoštovana, lažne novice in doktrine, ki jih širijo, pa bodo končale tam, kamor spadajo: na smetišču zgodovine.

Kljub cenzuri na družbenih omrežjih, kljub vsemu kapitalu in sredstvom, ki so jim na razpolago, ne morejo ustaviti ali utišati tega gibanja, saj je resnica naše orožje, resnica, ki prej ali slej vedno pride na plano, ter  razbija pred seboj zid njihovih laži.«

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine