23.5 C
Ljubljana
ponedeljek, 15 julija, 2024

(FOTO) Takole izgleda »strpnost« SD!

Piše: Janja Strah

Da »ponosni nasledniki ZKS« združujejo neverjetna nasprotja, kaže tudi spodnja fotografija, ki je bila prvotno objavljena na twitterju. Ob vhodu v Moskovičevo vilo na Levstikovi v Ljubljani, kjer se nahaja sedež omenjene stranke, namreč lahko najdete zelo zanimivo kombinacijo nalepk.  

Ob nalepki, namenjeni preprečevanju nasilju nad ženskami, pri vhodu na dvorišče najdemo še prečrtan znak SDS. Na sami zgradbi pa je zelo viden tudi simbol politkolesarskih protestov, kar kaže na to, da je SD očitno podpornica, morda celo soorganizatorka teh protestov.

Vse to kaže, da se napovedi revolucionarnega nasilja očitno uresničujejo. Začelo se je z etiketiranjem in drobnimi šikaniranji. Začelo se je ovaduško javno označevanje članov in celo simpatizerjev članov SDS, kot da je pripadnost SDS zločin, je preko twitterja opozoril naš kolumnist Vinko Vasle. »Gre za zastraševanje, tudi za kaj hujšega. To je v skladu z grožnjami KUL o maščevalnem pohodu, če zmagajo na volitvah. Komunisti so že pred vojno naredili sezname za likvidacije,« je zapisal.

Na dogodek se je odzval tudi premier Janez Janša:

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine