0.7 C
Ljubljana
sreda, 14 aprila, 2021

(FOTO) Le kaj bi rekel sodnik Radonjić? Tekavčičeva in Mramor, ki mu grozi prisilna privedba, ker v petek ni prišel na sodišče, danes takole komentira dogodek na straneh tajkunskega Dela!

Metka Tekavčič in Dušan Mramor, današnja dekanja Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani in njen predhodnik, ki v petek nista prišla na sodišče, kjer jima sodijo, ker sta osumljena zlorabe uradnega položaja, za kar je zagrožena kazen zapora do enega leta, ter pridobitve premoženjske koristi pri tem, za kar je zagrožena kazen od treh mesecev do petih let zapora, danes paradirata na dogodku Združenja Manager in časopisne hiše Delo, ki je pred časom napovedalo odpuščanje več deset sodelavcev, sodi v krog Stojana Petriča, tajkunskega člana programskega sveta Foruma 21, ki mu še vedno predseduje Milan Kučan.

 

Včasih so pri Združenju Manager za managerje leta proglašali managerje, ki so kasneje pristali v sodnih postopkih in zaporu, kot denimo Bine Kordež iz Merkurja, ki so mu podelili titulo za leto 2007, zdaj pa obtoženci z združenjem že gledajo naprej. Res pa je, da samo v prihodnje leto.

Mramor bo po pisanju Slovenske tiskovne agencije prihodnje leto, do katerega je segel njegov današnji pogled, po izjavah obrambe le prišel pred sodnika Zvjezdana Radonjića, agencija je poročala, da bo na sodišče verjetno sposoben priti konec januarja.”

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine