23.4 C
Ljubljana
torek, 11 maja, 2021

Facebook s cenzuro nad Novo24TV zaradi objave glede najdbe kreditnih kartic in ljubezenskega pisma v lasti turškega migranta! Novinar dobil kar 30-dnevno prepoved objavljanja!

Vlogo Facebooka kot cenzorja na lastni koži doživlja vedno več ljudi. Ta namreč vestno preži nad vsakim uporabnikom, ki bi s parodijo, satiro ali navedbo golih dejstev poskušal kakorkoli ogroziti levičarsko propagando, obarvano z multikulturalizmom. Facebook je tokrat cenzuriral objavo Nova24TV z migrantsko tematiko, novinarju, ki si jo je drznil objaviti, pa je naložil kazen v obliki 30-dnevne prepovedi objavljanja na Facebooku.

 

Facebooku očitno ni odgovarjal članek z naslovom “Skrivnostni turški migrant v slovenskih gozdovih izgubil ali odvrgel kreditne kartice in 10 let staro ljubezensko pismo! Poglejte, kaj je v njem pisalo in komu je bilo namenjeno!”, v katerem smo poročali, da je domačin zahodno od Snežnika naletel na manjše smetišče, kjer je turški migrant Balik Huseyin izgubil ali odvrgel tudi kreditne in bančne kartice, oblačila. Najti je bilo mogoče tudi ljubezensko pismo, namenjeno dekletu Elif z dne 22. junija 2009.

Ker nas je zanimalo, kaj v pismu turškega migranta Balifa, ki je bilo namenjeno dekletu Elif piše, smo se ga odločili prevesti. V dobesednem prevodu je pisalo: “Danes ljubim te najlepše od nas, ki te tako zelo ljubijo, ljubezen Elif. Moje življenje, ti mi daješ toliko sreče, da si moja, srček.” Glede na to, da je migrant nadaljeval svojo pot proti Zahodu, ne bomo nikoli vedeli, ali je gre za neuslišano ljubezen ali pa za ženo, ki jo je pustil v svoji domovini, kot je to v navadi večini migrantov.

Foto: Facebook

Sodeč po statistiki, ki beleži prihode migrante, lahko vidimo, da večino nezakonitih migrantov, ki prihajajo na Zahod, predstavljajo moški stari med 20 in 30 let. Večina teh sicer trdi, da so begunci čeprav je jasno, da so ekonomski migranti, ki si želijo brezskrbnega življenja na Zahodu, kjer bodo njihovo bivanje financirali davkoplačevalci evropskih držav gostiteljic. Zanimivo pa je, kako nevladne organizacije, mainstream mediji, feministke in LGBT aktivisti pozabljajo, kako ti moški, ki jih pomilujejo, doma brez slabe vesti puščajo svoje matere, sestre, žene, dekleta, hčerke. Vidimo lahko, da gre za dvojna merila v praksi, ker v tem primeru ne gre za belega moškega, ki gre levičarski izprijeni ideologiji najbolj v nos.

Bizarna cenzura se stopnjuje

Namesto, da bi Facebook kot družabno omrežje omogočil svobodno izražanje lastnega prepričanja, se je ta v spregi z levičarji pridružil cenzuri. Poleg številnih primerov cenzuriranja konservativnih komentatorjev, je bilo mogoče marca lani videti, kako je Facebook zablokiral enega izmed uporabnikov in to samo zato, ker je ta v šali zapisal: “Muslimani si omislijo še drugo ženo, medtem pa si Nemci iščejo še drugo službo, da lahko vse skupaj financirajo.” Bolj bizaren pa je primer ženske, ki je na Facebooku objavila dve sliki. Na eni sliki je bilo mogoče videti iransko odbojkarsko ekipo iz sedemdesetih let prejšnjega stoletja, na drugi sliki pa je bila za primerjavo aktualna odbojkarska ekipa. Razlika med ekipama je bila več kot očitna, saj je bilo mogoče na aktualni fotografiji videti, kako odbojkarice nosijo hidžab, oblečene pa so v oblačila, ki v skladu z načeli muslimanske vere zakrivajo tako roke kot tudi noge.

Foto: Twitter

Več kot očitno je, da želi Facebook disciplinirati uporabnike v primeru, če ti ne bodo sledili njihovi levičarski politiki. Vsekakor pa jim z blokadami ne bo uspelo utišati nas, ki za razliko od mainstream medijev že od samega začetka migrantske krize opozarjamo na težave, ki jih nezakonite migracije prinašajo. Dejstva so takšna, kot so, in državljani imajo pravico do obveščenosti, pa če je to Facebooku in ostalim sledilcem levičarske ideologije prav ali ne!

H. M.

Zadnje novice

Sorodne vsebine